"Liepājas metalurgs" UEFA kausa spēlē ar 8:1 sagrauj B36

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

UEFA kausa izcīņas kvalifikācijas pirmās kārtas atbildes spēlē ceturtdien Latvijas futbola klubs "Liepājas metalurgs" ar 8:1 (6:0) sagrāva B36 komandu no Farēru salām, divu maču summā triumfējot ar 11:2 un iekļūstot otrajā atlases kārtā.

Jau otrajā spēles minūtē mača rezultātu atklāja Viktors Dobrecovs. Četrus vārtus pirmajā puslaikā guva Aleksandrs Katasonovs, bet Genādijs Soloņicins realizēja 11 metru soda sitienu. Otrajā puslaikā liepājnieku labā pa vārtiem vēl guva Edvīns Lukaševics un Kristaps Grebis. Pirmajā mačā "Liepājas metalurgs" Farēru salu vienību B36 no Torshavnas pārspēja ar 3:1. Kā jau ziņots, vakar pirmo kvalifikācijas kārtu pārvarēja arī "Ventspils" komanda, kas divu maču summā ar 11:0 uzveica citu Farēru salu komandu - B68. "Liepājas metalurgs" sastāvs: Krucs, Zirnis, Gvildis (Ivanovs, 83.min.), Skinderis, Kalns (Grebis, 58.min.), Rinkus (Lukašavičs, 46.min.), Daņilovs, Panfjorovs, Soloņicins, Dobrecovs, Katasonovs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu