Vainšteins izcīna 11.vietu "Zviedru ellē" (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Romāns Vainšteins svētdien izcīnīja 11. vietu Pasaules kausa trešajā posmā, kas notika Francijā, kur dalībnieki sacentās vienā no smagākajiem vienas dienas velobraucieniem no Parīzes līdz Rubē.

Vainšteins, kurš pārstāv "Lampre" komandu, bija veiksmīgākais no latviešiem, savukārt otra Latvijas pārstāvja Andra Nauduža ("Domina Vacanze") nebija pirmo 93 finišētāju skaitā. Pirmais finiša līniju Rubē velotrekā šķērsoja "Alessio" komandas riteņbraucējs Magnuss Baksteds, kļūstot par pirmo zviedru, kas uzvarējis par "Ziemeļu elli" dēvētajā 261 kilometru garajā braucienā. Uzvaru Baksteds nodrošināja finiša sprintā četru braucēju konkurencē. Otro vietu izcīnīja Nīderlandes riteņbraucējs Tristans Hofmans, bet trešais bija brits Rodžers Hamonds, apsteidzot Šveices pārstāvi Fabiano Kanselaru. Vainšteins uzvarētājam zaudēja 29 sekundes. Brauciena dalībniekiem 51 kilometrs bija jāveic bruģētos ceļos. Nereti sekoja kritieni, un bieži vien izmaiņas favorītu rindās ieviesa arī riepu plīsumi. Pasaules kausa kopvērtējumā vadību ar 110 punktiem saglabāja vācietis Stefens Vēzemans no "T-Mobile" komandas. Vainšteins kopvērtējumā ir 16. vietā ar 43 punktiem.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu