Madride aizliedz Ronaldo apmeklēt Premjerlīgas spēli (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Madrides "Real" komandas vadība vakar, visnotaļ satraukusies, aizliedza Ronaldo apmeklēt "Chelsea" un Liverpūles savstarpējo spēli.

Nav divu domu, kādēļ brazīlietis vēlējās vērot šo Anglijas Premjerlīgas maču - viņš vēlējās izvērtēt "Chelsea" sastāvu un saspēli tam gadījumam, ja tās īpašnieks krievu biljonārs Romāns Abramovičs nolemj savai komandai piesaistīt arī viņu. Par to, ka Ronaldo gatavojas apmeklēt šo maču, "Chelsea" nezināja neviens. Kādā veidā tas tika "Real" ausīs, arī nav zināms, taču fakts paliek fakts, ka Ronaldo saņēma telefona zvanu, kur Madrides komandas vadības pārstāvis viņam stingri aizliedza apmeklēt gaidāmo spēli. Oficiālie avoti, ieskaitot arī angļu klubu, noliedz jebkādu "Chelsea" ieinteresētību Ronaldo iegādē, un viss notikušais izskatās pēc tīrākās paša futbolista iniciatīvas. Tagad tikai paliek jautājums, ko viņš ar spēles apmeklējumu centās panākt - iebiedēt "Real" vai parēgoties Abramoviča acīs. "Chelsea" vakar piekāpās "Liverpool" ar 0:1.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu