"Nokia Extreme" uzvaras lauru plūcēji. (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā svētdienā Rīgā, Uzvaras parkā norisinājās "Nokia Extreme", pasākums ar dažādām novirzēm - muzikālo, sportisko un citām.

Ziemas "Nokia Extreme" Valmierā, lai arī ne bez kļūmēm, tomēr iepriecināja ar mērogu, gan skatītāju, gan atbraukušo raideru ziņā. Vasaras nokija arī bija, šķiet, pagaidām lielākā no līdzšinējām, ieskaitot arī fantas un laionus. Cilvēku bija ka biezs un arī par izklaidi tika piedomāts vairāk - beidzot viss notika plus/mīnus pēc grafika, kas iepriekšējos pasākumos tika ievērots visai pavirši. Nebūtu tā sasodītā lietus... Ja arī uz brīdi galvā iezagās naiva doma, ka sniegs nežēlīgajā karstumā iskusīs ātri jo ātri, tad realitāte pierādīja pretējo - bija un bija ok. Snovborda sacensībās turklāt piedalījās arī ārzemju viesi no Francijas un Kanādas. Uz pasākumu, tā rupji rēķinot, varētu būt ieradušies kādi trīs tūkstoši cilvēku. Ja ņem vērā, ka sportistu bija 45, tad vidējais fanu pulciņš uz vienu braucēju bija 67 (cipars pilnīgi nejēdzīgs un nevajadzīgs, nezinu, kādēļ to aprēķināju - just for fun). Tāpat notika skeitborda, in-line un BMX dirta sacensības. Lielākā skāde, protams, par BMX, kas notika ar vairāku stundu nokavēšanos - stipra lietusgāze parūpējās, lai šo pasākumu mazliet pabojātu. Bet - viss labi, kas labi beidzas. Rezultāti: Snovbords 1. Entonijs Hollands (Francija) 2. Emanuēls Roberts (Kanāda) 3. Ģirts Laube (Rīga) Skeitbords 1. Jānis Birznieks (Liepāja) 2. Madars Apse (Ventspils) 3. Jānis Krišānis (Rīga) In-Line 1. Dmitrijs Sokolovs 2. Mikus Ojers 3. Mindaugs Jasiulaitis (Lietuva) BMX 1. Agris Priedītis 2. Raimonds Juška 3. Kristaps Osis

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu