Nedēļas nogalē notiks starptautiskās ekstrēmo sportu sacensības "Ventspils kauss".

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šīs nedēļas nogalē, 17.augustā, Ventspils "skeitparkā" notiks starptautisks ekstrēmo sporta veidu sacensības "Ventspils kauss", aģentūru LETA informēja ekstrēmo sporta veidu kluba "INK SNB" vadītājs Inārs Bīrmanis.

Ventspilī ieradīsies spēcīgākie ekstrēmo sporta veidu pārstāvji no Latvijas, Igaunijas un Lietuvas, lai mērotos spēkiem skeitbordā un akrobātiskajā skrituļslidošanā ("inlainā"). Sacensības notiks arī "strīt" disciplīnā, kurā tiks vērtēts braucēju izpildīto triku stils un sarežģītības pakāpe amatieru un meistaru klasē. Ieeja un dalība sacensībās bez maksas. Sacensību sākums pulksten 12, bet fināla braucieni paredzēti ap pulksten 15. Šogad pirmo reizi sacensību uzvarētājiem meistarklasē ir sarūpēts balvu fonds, kuru nodrošina Ventspils Olimpiskais centrs. Uzvarētāji saņems 150 latus, otrās vietas īpašniekiem pienāksies 100 lati, bet trešajai vietai – 50 lati.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu