Jūrmalā startē Latvijas čempionāts ūdens motokrosā.

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jūrmalā pie "Kalnciems Racing Team" bāzes Jaundubultos sestdien notiks Latvijas čempionāta ūdens motosportā pirmais posms, ko Latvijas Ūdens motosporta federācija un "Kalnciems Racing Team" rīko sadarbībā ar Jūrmalas pilsētas domi.

Salīdzinot ar 2001.gada sezonu, šogad Latvijas čempionāts kvalitātes ziņā spēris krietnu soli uz priekšu, norādīja Dzenītis, sakot, ka par to liecina kaut vai arvien jaunu braucēju parādīšanās tā sauktajās "Formula" klasēs. Šogad plānots, ka būs pa četrām laivām gan "Formula 2", gan "Formula 4" klasēs. "Formula 2" grupā, kas ir pēdējais solis pirms pirmās formulas, startēs divi jauni dalībnieki. No S-550 klases laivas uz otro formulu pārsēdies "Mēmeles sporta" braucējs Uvis Slakteris, kuram Jūrmalas sacīkste būs debija šajā klasē. No gliseriem uz "Formula 2" pārkāpis Andrejs Gingļats. Tāpat Latvijas čempionātā piedalīsies arī divi "Vivid Racing Team" pārstāvji, kuri ar F-2 laivām brauca jau arī pērn - Genādijs Tučkovs un Arturs Taranda. Jūrmalā gan Taranda nestartēs, jo būs aizņemts pasaules čempionāta ātrumlaivām F-1 klasē otrajā posmā, kas risināsies no 16. līdz 18.maijam Itālijā, Kampionē. "Formula 4" klasē (katamarāna tipa laivas ar dzinēja darba tilpumu līdz 850 kubikcentimetriem) trasē dosies uzreiz trīs debitanti. Jelgavniekam Verneram Lediņam, kurš šajā klasē debitēja pērn, pievienosies "Paisums" pārstāvji Ingus Kļaviņš (vairākkārtējs Latvijas čempions S-350 klasē) un Edgars Dedumets (jauns braucējs, kurš iepriekš brauca T-400 grupā), kā arī "Kalnciems Racing Team" pilots Vladimirs Rjabcevs (atgriešanās ūdens motosportā pēc vairāku gadu pārtraukuma. Sestdien trasē pie Slokas ielas 75 dosies aptuveni 60 sportisti, kuri būs sadalīti 12 laivu klasēs. Jūrmalā sacīkstes, kuru galvenie atbalstītāji ir "Hansabanka" un "Flēra", sāksies plkst.12. Latvijas Ūdens motosporta federācijas kalendārs 2002.gada sezonai 18.maijs Latvijas čempionāts ūdens motosportā, Jūrmala 15.-16.jūnijs Latvijas kausa izcīņa ūdens motosportā, Alauksts 22.-23.jūnijs Latvijas un Baltijas čempionāts ūdens motosportā, Tallina 6.-7.jūlijs Latvijas čempionāts ūdens motosportā, Aizkraukle 6.-7.jūlijs Eiropas čempionāts R-1000 klasē, Aizkraukle 27.jūlijs Latvijas čempionāts ūdens motosportā, Jelgava 10.augusts Latvijas čempionāts ūdens motosportā, Liepāja 17.augusts Ziemeļvalstu čempionāts "Formula 2000", Liepāja 23.-25.augusts Latvijas čempionāts ūdens motosportā, Jūrmala 23.-25.augusts Eiropas čempionāts S-550 klasē, Jūrmala

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu