Svētdien Ventspilī notikušo inlaina, skeitborda un BMX frīstaila sacensību rezultāti.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien, 5.augustā Ventspils skeitparkā pilsētas svētku ietvaros notika starptautiskas sacensības inlainā (akrobātiskā skrituļslidošana), skeitbordā un BMX frīstailā. Visās trijās sacensību disciplīnās pārliecinoši startēja Latvijas braucēji, tādējādi apsteidzot viesus no Lietuvas, Igaunijas, kā arī Nīderlandes.

Sacensību rezultāti ir šādi. Inlainā jauniešiem līdz 14 gadu vecumam: 1.vietā – Maksims Savenko, (Rīga), 2.vietā – Mārtiņš Tālbergs (Ventspils), 3.vietā – Edgars Bērmanis (Ventspils). Inlainā jauniešiem, vecākiem par 14 gadiem: 1. Jānis Apkalns (Rīga), 2. Mikus Ojers (Rīga), 3. Mārtiņš Silarājs (Grobiņa). Skeitbordā: 1. Mārtiņš Kalniņš (Rīga), 2. Herbe (Rīga), 3. Kriss Kelders (Nīderlande). BMX frīstailā: 1. Agris Priedītis (Tukums), 2. Dins Danne (Rīga), 3. Gatis Irbe (Rīga). Uzvarētāji ieguva balvas no "Converse", "Sony", "Donuts Skatebords" un "Gatotrade". Paraugdemonstrējumus inlainā sniedza labākie Krievijas skrituļslidotāji. Ar šīm sacensībām tika atklāta Ventspils pilsētas skeitparka 2.kārta. Sacensību organizators, Latvijas Snovborda asociācijas izpilddirektors Inārs Bīrmanis, vērtējot Ventspils sacensības, teica: "Ja Latvijā būtu vairāk šādu skeitparku, mūsu braucēju līmenis celtos ar katru dienu. Ventspils dome, uzbūvējot skeitparku, ir soli priekšā citām Latvijas pašvaldībām, jo ar katru sezonu Latvijā aug gan ekstrēmo sporta veidu entuziastu skaits, gan arī braucēju līmenis. Pieaug arī skatītāju interese par šiem vizuāli saistošajiem sporta veidiem. Turklāt tas ir lielisks brīvā laika pavadīšanas veids jaunatnei. Ventspiliešiem tagad ir ideāla vieta, kur trenēties!" Sacensības organizēja Latvijas Snovborda asociācija, atbalstīja Ventspils pilsētas dome, Ventspils Olimpiskais centrs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu