Rīgā viesojas Indrašis un Maskavas "Dinamo" komanda

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.dinamoriga.lv

Trešo mājas spēli pēc kārtas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) jaunajā sezonā šodien aizvadīs Rīgas "Dinamo" hokejisti, kas "Arēnā Rīga" uzņems iepriekšējās sezonas uzbrukuma līdera Mika Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo". Mačs sāksies plkst. 19.30, un to tiešraidē translēs kanālā TV6. 

Čempionāta pirmajā mājas spēlē Ģirta Ankipāna vadītā Rīgas komanda ar 3:0 pārliecinoši pieveica Novosibirskas "Sibirj" vienību, bet dienu vēlāk ar 2:3 papildlaikā piekāpās Artūra Kuldas pārstāvētajai Čerepovecas "Sverstaļ". 

Līdz šim aizvadītajos četros mačos "Dinamo" hokejisti iekrājuši piecus punktus, kas Rietumu konferences kopvērtējumā pašlaik dod ceturto pozīciju. 

Maskavas "Dinamo" uz Rīgu devās no Krievijas galvaspilsētas, kur pēdējā spēlē savā laukumā ar 1:3 atzina spēcīgās Maskavas CSKA pārākumu. Vienīgos vārtus savas komandas labā guva tieši Indrašis. Viņa kontā šajā sezonā divi vārtu guvumi un viena rezultatīva piespēle. 

27 gadus vecais Indrašis 2017./2018. gada sezonā bija Rīgas "Dinamo" komandas uzbrukuma līderis. Šogad viņš pirmo reizi devās leģionāra gaitās un jau paspējis veiksmīgi iejusties Maskavas "Dinamo" vienībā. 

Krievijas komanda čempionātu sāka ar četrām mājas spēlēm, kurās piedzīvojusi trīs zaudējumus. Šī Maskavas "Dinamo" būs pirmā izbraukuma spēle. 

"Mums jāvirzās tālāk – otrdien jau nākamā spēle un ir jāņem punkti no Mika Indraša komandas," tā Rīgas "Dinamo" kluba mājas lapā izteicies kanādiešu uzbrucējs Kevins Klārks. 

Maskavas "Dinamo" ar četrās spēlēs iekrātiem trim punktiem šobrīd ieņem devīto vietu Rietumu konferences kopvērtējumā. 

Pēc šīs spēles Rīgas hokejisti dosies tālākajā izbraukumā, četru dienu laikā aizvadot trīs spēles. Pirmā no tām būs svētdien Pekinā pret vietējo "Kuņluņ Red Star", dienu vēlāk paredzēta spēle pret Habarovskas "Amur", bet 19. septembrī gaidāms mačs Vladivostokā pret vietējo "Admiral". 

Šogad katra komanda regulārajā turnīrā aizvadīs pa 62 mačiem. Gagarina kausa izcīņā iekļūs abu konferenču spēcīgākās astoņas vienības. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu