Dārziņš un Rēdlihs lādē, Videls šauj

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Miķelis Rēdlihs un Līnuss Videls
Miķelis Rēdlihs un Līnuss Videls Foto: Paula Čurkste/LETA

Rīgas "Dinamo" komanda labi sākusi jauno sezonu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā, šobrīd Rietumu konferences turnīra tabulas kopvērtējumā ierindojoties trešajā vietā. Bet zviedru uzbrucējs Līnuss Videls kļuvis par visa turnīra rezultatīvāko spēlētāju. 

33 gadus vecais Videls krāj punktus vienu pēc otra. Piecos mačos viņš izcēlies ar četriem vārtu guvumiem un trim rezultatīvām piespēlēm. Septiņi rezultativitātes punkti ir arī Maskavas "Dinamo" uzbrucējam Dmitrijam Kagarļickim, bet viņa kontā viens precīzs metiens un sešas piespēles partneriem. 

Videls spēlē lieliski, tāpat kā visa viņa maiņa ar Lauri Dārziņu un Miķeli Rēdlihu. Šis trio ir viens no redzamākajiem visā čempionātā. Abi latviešu hokejisti guvuši pa vieniem vārtiem un veikuši trīs rezultatīvas piespēles. 

Jāatzīmē arī 27 gadus vecā "Dinamo" aizsarga Metjū Majones veikums, kurš arī guvis vienus vārtus un trīsreiz palīdzējis izcelties saviem komandas biedriem. Rezultativitātes ziņā Kanādā dzimušais Majone ar Itālijas pasi aizsargu konkurencē ieņem dalītu piekto vietu. 

Nedisciplinētāko spēlētāju piektajā vietā atrodas Rīgas "Dinamo" kanādiešu uzbrucējs Brendons Makmilans, kurš nopelnījis 20 soda minūtes. 

Teicami Helsinku "Jokerit" komandas vārtus sargā Jānis Kalniņš, kurš abās spēlēs, kurās piedalījies, savai komandai palīdzējis izcīnīt uzvaru. Vidēji mačā viņš atvairījis 96,6% pretinieku metienu un savos vārtos ielaidis 1,0 ripu. 

Čempionāta turpinājumā Rīgas hokejisti dosies tālākajā izbraukumā, četru dienu laikā aizvadot trīs spēles. Pirmā no tām būs svētdien Šanhajā pret vietējo Pekinas "Kuņluņ Red Star", dienu vēlāk paredzēta spēle pret Habarovskas "Amur", bet 19. septembrī gaidāms mačs Vladivostokā pret vietējo "Admiral". 

Šogad katra komanda regulārajā turnīrā aizvadīs pa 62 mačiem. Gagarina kausa izcīņā iekļūs abu konferenču spēcīgākās astoņas vienības. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu