"Sabres" treneris: Girgensons ir viens no mūsu stabilākajiem hokejistiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Fils Hauslijs
Fils Hauslijs Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas hokejists Zemgus Girgensons jau kopš viņa pārstāvētās Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Bufalo "Sabres" treniņnometnes sākuma ir viens no komandas stabilākajiem spēlētājiem, uzskata vienības galvenais treneris Fils Hauslijs.

"Sabres" šobrīd pirmssezonas pārbaudes spēļu ietvaros ir aizvadījusi divus mačus - pret Kolumbusas "Blue Jackets" (4:1), kuru pārstāv Matīss Edmunds Kivlenieks, kā arī Pitsburgas "Penguins" (3:2), kuras rindās spēlē Teodors Bļugers.

Girgensons gan spēlē pret "Blue Jackets" nebija pieteikts, savukārt pret "Penguins" punktus neguva. Neskatoties uz to galvenais treneris Hauslijs uzteicis viņa darbības treniņnometnē.

"Mēs visi redzam, ka Girgensons katrā treniņā un spēlē demonstrē daudz fiziskas spēles, kas mums ir ļoti nepieciešams," preses konferencē sacīja Hauslijs. "Viņš jau kopš treniņnometnes sākuma ir viens no mūsu stabilākajiem hokejistiem."

Foto: AP/LETA

Latvietis pērn ar "Sabres" klubu noslēdza līgumu uz diviem gadiem. Bufalo komandā viņš aizvadījis visu savu NHL karjeru jeb piecas sezonas, kuru laikā kopumā 348 spēlēs izcēlies ar 44 vārtiem un 57 rezultatīvām piespēlēm.

"Sabres" aizvadītajā sezonā bija vājākā NHL komanda, bet uzvarēja drafta loterijā un ar pirmo numuru izraudzījās zviedru aizsargu Rasmusu Dālinu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu