Infografika: Aļona Ostapenko - Magdalēna Ribārikova (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Magdalēna Ribārikova - Aļona Ostapenko
Magdalēna Ribārikova - Aļona Ostapenko Foto: AP/LETA/TVNET kolāža

Latvijas sieviešu tenisa zvaigzne Aļona Ostapenko Pekinas WTA "Premier" sērijas turnīra pirmās kārtas mačā šodien ap plkst. 14.30 spēkiem mērosies ar slovākieti Magdalēnu Ribārikovu. Piedāvājam iepazīties ar abu spēlētāju statistikas datiem. 

 

Pasaules ranga 12.vietas īpašniece Ostapenko ar šādu numuru izlikta arī Pekinas turnīrā, bet Ribārikova ir planētas 36.rakete.

Abas tenisistes savā starpā līdz šim nav spēkojušās.

Savas karjeras laikā Ribārikova izcīnījusi četrus WTA raudzes titulus, no kuriem pēdējais gan bija tālajā 2013 .gadā. Tiesa, vēl jūnijā viņa spēlēja finālā Birmingemā, kur norisinājās "Premier" kategorijas sacensības, finālā piekāpjoties čehietei Petrai Kvitovai. Slovākijas tenisistei pašlaik ir trīs zaudējumu sērija.

Otrajā kārtā šī pāra uzvarētāja mērosies spēkiem ar īpašo ielūgumu jeb "wild card" saņēmušo ķīnieti Vanu Cjanu, kura pasaules rangā atrodas 34. vietā.

Vēl pirms gada Ostapenko Pekinā sasniedza pusfinālu, par to nopelnot 390 WTA ranga punktus, kas nu būs jāaizstāv.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu