Makgregora treneris: Izskatām iespēju martā atgriezties astoņstūrī (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AP/LETA

Īrijas jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigznes Konora Makgregora treneris Džons Kavana izteicies, ka viņa audzēknis astoņstūrī varētu atgriezties nākamā gada 16. martā. 

30 gadus vecais Makgregors savā iepriekšējā cīņā Lasvegasā piekāpās Krievijas pārstāvim Habibam Nurmagomedovam, pret kuru esot izteicis vēlmi aizvadīt revanša dueli. 

"Vai tā būs tikšanās ar Nurmagomedovu vai kādu citu cīkstoni, bet mēs izskatām iespēju aizvadīt cīņu 16. martā. 17. martā ir Svētā Patrika diena (īru nacionālie svētki). Tā ir svētdiena. Iedomājieties, cīņa Ņujorkā Svētās Patrika dienas priekšvakarā. Tas būtu neticami," izdevumā "MMAWeekly" citēts Kavana.

Pēc cīņas ar Nurmagomedovu Makgregors esot zvanījis UFC prezidentam Danam Vaitam un neslēpis, ka vēlas pret Krievijas sportistu aizvadīt revanšu. Pagaidām gan nekas sīkāk nav zināms. Turklāt Nurmagomedovu gaida sankcijas no Nevadas štata sporta komitejas un UFC organizācijas. 

"Vasarā ir visai daudz variantu. Domāju, arī vasarā Makgregora atgriešanās astoņstūrī ir ļoti reāla," teica cīkstoņa treneris. 

Makgregors savas MMA cīkstoņa karjeras laikā aizvadījis 25 cīņas, kurās guvis 21 uzvaru. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu