Kurucs turpina spēlēt rezultatīvi NBA debijas sezonā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs pret Koriju Džozefu
Rodions Kurucs pret Koriju Džozefu Foto: AP/LETA

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs, kuram šī ir debijas sezona Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA), otro maču pēc kārtas izcēlies ar rezultatīvu sniegumu. 

Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets" komanda izbraukumā ar rezultātu 112:132 (29:33, 29:34, 27:28, 27:37) piekāpās Indiānas "Pacers".

20 gadus vecais Kurucs laukumā pavadīja 15 minūtes, kuru laikā Latvijas basketbolists guva 12 punktus (trāpīti 3 no 4 divpunktu un 2 no 5 trīspunktu metieniem).

Viņa rēķinā arī 6 izcīnītas atlēkušās bumbas un 2 pieļautas kļūdas. Kurucs maču pabeidza ar -2 rādītāju, proti - Latvijas basketbolistam esot laukumā, pretinieki iemeta par 2 punktiem vairāk nekā "Nets" komanda.

Kurucs laukumā nāca pirmās ceturtdaļas vidū un ātri vien guva 4 punktus, realizējot vispirms pustālo metienu un pēc tam arī caurgājienā metienu no tuvas tuvas distances. Pirmās ceturtdaļas izskaņā Kurucs šķērsoja visu laukumu un iemeta no groza apakšas.

Turpinājumā izdevās pa reizei trāpītā tālmetienu otrajā un trešajā ceturtdaļā, taču spēli Kurucs noslēdza priekšlaicīgi, jo sastiepa potīti. Viņš pats un arī "Nets" galvenais treneris Kenijs Atkinsons pēc mača norādīja, ka trauma neesot nopietna.

"Nets" komandas labā pa 19 punktiem guva Keriss Leverts un Džo Heriss, 13 pievienoja Spensers Dinvidijs, bet ar 12 punktiem atzīmējās D'Andželo Rasels.

"Pacers" rindās Viktors Oladipo guva 25 punktus, bet 16 pievienoja Kristapa Porziņģa bijušais komandas biedrs Ņujorkas "Knicks" rindās - Kails O'Kvins.

Bruklinas vienībai šis ir otrais zaudējums šosezon trīs aizvadītajos mačos, savukārt Indiāna izcīnīja otro uzvaru trīs spēlēs.

Jau vēstīts, ka dienu iepriekš "Nets" pārspēja Porziņģa pārstāvēto "Knicks" komandu, Kurucam gūstot 11 punktus. 

Savukārt NBA spēlētāja karjeras pirmajā spēlē Kurucs debitēja ar 3 gūtiem punktiem, bet "Nets" piekāpās Detroitas "Pistons".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu