Durants pirmais komentē konfliktu ar Grīnu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zuma Press/Scanpix

Viens no Goldensteitas "Warrios" līderiem Kevins Durants pirmais sācis runāt par konfliktu, kas viņam izvērsies ar savu komandas biedru Dreimondu Grīnu. 

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā pret Losandželosas "Clippers" komandu, kurā "Warriors" piekāpās papildlaikā ar 116:121, Grīns pamatlaika pašā izskaņā pieņēma nepareizu lēmumu, kā rezultātā cīņas uzvarētāja noteikšana tika atlikta uz papildlaiku. 

Durants pēdējo uzbrukumu pamatlaikā vēlējās noslēgt pats, bet Grīns neatdeva bumbu un rīkojās neizlēmīgi, cīņai ievirzoties pagarinājumā. Durants savam komandas biedram veltīja pārmetumus. 

"Nē, vēl neesam notikušo izrunājuši," pēc spēles ar Atlantas "Hawks" (110:103) preses konferencē sacīja Durants. "Tomēr esmu pārliecināts, ka mēs to izdarīsim. Sezona ir gara. Nevēlos netīro veļu mazgāt publiski. Saprotu, ka jūs [žurnālisti] darāt savu darbu, bet es jums nedošu nekādus pavedienus. Kas notika, notika. Mēs cenšamies virzīties tālāk un domāt par basketbolu."

"Warriors" vadība nolēma uz vienu spēli diskvalificēt Grīnu. Viņš nepiedalījās mačā pret "Hawks". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu