Karsums: Rīgas "Dinamo" spēlēja agresīvi no pirmās līdz pēdējai minūtei

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mārtiņš Karsums
Mārtiņš Karsums Foto: ITAR-TASS/LETA

Rīgas "Dinamo" komanda pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā spēlēja agresīvi no pirmās līdz pēdējai minūtei, uzskata pretinieku vienības Maskavas "Spartak" uzbrucējs Mārtiņš Karsums.

Rīgas "Dinamo" pirmdien KHL regulārā čempionāta mačā izbraukumā ar rezultātu 2:3 pēcspēles metienos piekāpās Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētajai vienībai Maskavas "Spartak".

Rīdzinieku vienības rindās Brendons Makmilans izcēlās ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli, vēl Rīgas "Dinamo" labā vārtus guva arī Kevins Klārks, bet "Spartak" sastāvā rezultatīvu piespēli nopelnīja gan Daugaviņš, gan Karsums.

"Mēs zinājām, ka viņi (Rīgas "Dinamo" hokejisti) darbosies aktīvi un spēlēs agresīvi. Tā tas arī bija no pirmās līdz pēdējai minūtei," pēc mača "Spartak" kluba mājaslapā intervijā sacīja Karsums.

Mača gaitā Rīgas "Dinamo" bija iedzinējos ar 0:1 un 1:2, taču komandai izdevās atspēlēties un izcīnīt vienu punktu, kas rīdziniekiem Rietumu konferences turnīra tabulā ļāvis atgriezties "play-off" zonā jeb labāko astoņniekā.

"Mēs centāmies spēlēt vienkāršāk. Šķiet, ka tas izdevās pirmajos divos periodos. Pēc tam zaudējam vienus, tad otrus vārtus," piebilda Karsums, kurš šosezon guvis 5 vārtus un veicis 11 rezultatīvas piespēles.

Trešajā periodā "Spartak" guva vārtus, taču tie netika ieskaitīti, jo ripa mērķi sasniedza pēc atsitiena no slidas. Ja vārtu guvums būtu ieskaitīts, Maskavas klubs būtu ieguvis 2:0 vadību, taču tā vietā Rīgas "Dinamo" pēc brīža panāca neizšķirtu 1:1.

"Domāju, ka tas mūs neiespaidoja. Mēs vienkārši turpinājām spēlēt tālāk," pārliecināts bija Karsums.

Spēle notika kādreizējās KHL komandas Maskavas apgabala Mitišču "Atlant" arēnā. Karsums uzskata, ka atmosfēra bijusi laba, kaut arī "Spartak" nespēlēja savā laukumā.

"Viss bija kārtībā, kā tas vienmēr ir "Spartak" spēlēs. Paldies līdzjutējiem par atbalstu. Paldies, ka viņi atbrauca uz Mitiščiem. Ceru, ka mūs tā atbalstīs arī nākamajā mačā."

Mitišču arēnā Karsuma un Daugaviņa pārstāvētā "Spartak" komanda trešdien spēkosies pret Somijas klubu Helsinku "Jokerit", kurā šosezon spēlē vārtsargs Jānis Kalniņš.

Rīgas "Dinamo" ar 31 punktu 33 mačos patlaban ieņem 8. vietu Rietumu konferencē, kur 7. pozīcijā ar 35 punktiem 35 spēlēs atrodas "Soči".

Savukārt ar 40 punktiem 35 spēlēs Karsuma un Daugaviņa pārstāvētā "Spartak" ierindojas 5. pozīcijā Rietumu konferences turnīra tabulā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu