Seškārtējā olimpiskā čempione Fēliksa piedzīvojusi priekšlaicīgas dzemdības

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Seškārtējā olimpiskā čempione skriešanas distancēs Elisone Fēliksa ESPN atklājusi, ka bija stāvoklī un nesen piedzīvojusi priekšlaicīgas dzemdības.

33 gadus vecā sprintere iepriekš publiski nebija paziņojusi, ka ir mātes cerībās. Tagad viņa atklājusi, ka novembrī laida pasaulē meitu, bet tas notika astoņas nedēļas agrāk nekā plānots.

Sportistes meitiņa Kemrina joprojām ir jaundzimušo intensīvās aprūpes nodaļā, jo 28.novembrī nāca pasaulē ar ārkārtas ķeizargrieziena palīdzību. Fēliksa gan mierina, ka ar zīdaini viss esot kārtībā.

"Esmu tik pateicīga! Katru dienu pavadu intensīvās aprūpes nodaļas palātā un vēroju, kā mana meita cīnās. Viņa ar katru dienu kļūst arvien stiprāka un skaistāka," pastāstīja sprintere.

Fēliksa atklāja, ka nevēlējās publiskot faktu par grūtniecību. Viņa esot sekojusi tenisistes Serēnas Viljamsas piemēram, kura vēl grūtniecības pirmajos mēnešos piedalījās turnīros. Šādu izvēli esot veicinājusi vēlme saglabāt "labās un šķīstās" meitenes tēlu.

"Likās, ka, kļūstot par māti, sarūgtināšu visus fanus, kuri vēlas, lai skriešana man vienmēr būtu pirmā prioritāte. Uzzinot par ārkārtas ķeizargrieziena nepieciešamību, uzreiz aizmirsu par skriešanas karjeru. Tikai cerēju, ka bērniņam viss būs labi," atklāti par sajūtām stāstīja Fēliksa.

Fēliksa cer 2020.gadā piedalīties savās piektajās olimpiskajās spēlēs. Līdz šim viņa kopumā izcīnījusi deviņas olimpiskās medaļas, no tām sešas ir zelta godalgas. Sprintere sacenšas 4x100 un 4x400 metru stafetēs, kā arī 200 m un 400 m distancēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu