Mihelsons ievēlēts Eiropas Futbola klubu savienības valdē (1002)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Futbola skolas "Metta" ģenerālsekretārs Ģirts Mihelsons
Futbola skolas "Metta" ģenerālsekretārs Ģirts Mihelsons Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijas futbola kluba "Metta" ģenerālsekretārs Ģirts Mihelsons trešdien tika ievēlēts Eiropas Futbola klubu savienības ("Union of European Clubs") savienības valdē.

Briselē tika aizvadīta Eiropas Futbola klubu savienības ģenerālā asambleja, kurā kopumā piedalījās 80 futbola klubu pārstāvji no 20 valstīm. Latviju organizācijas ģenerālajā asamblejā pārstāvēja "Riga", "Valmiera", "Metta", "Tukums 2000"/"Telms", "Daugavpils" un "Jelgava".

Eiropas Futbola klubu savienības pirmajā ģenerālajā asamblejā galvenie uzdevumi bija apstiprināt izmaiņas organizācijas statūtos, kas ļautu vēl plašākam futbola klubu lokam pievienoties tai, apstiprināt savienības turpmāko stratēģiju, kā arī kopīgi ievēlēt jauno Eiropas futbola klubu savienības prezidentu un valdi.

Par asociācijas prezidentu tika ievēlēts Alekss Mucio, kurš ir Beļģijas kluba Senžilas "Royale Union" prezidents. Vēl organizācijas vadībā par ģenerālsekretāru tika apstiprināts Deniss Gudasičs, bet izpilddirektora amatu ieņems Garets Feirlijs.

Valdē tika kopumā ievēlēti 16 pārstāvji, starp kuriem ir arī Latvijas futbola kluba "Metta" ģenerālsekretārs Mihelsons.

Eiropas Futbola klubu savienības ieskatā Eiropas futbolā viens no galvenajiem uzdevumiem būs saglabāt konkurētspējīgu vidi. Tāpat organizācijas viens no mērķiem ir nākotnē panākt to, lai tiktu uzlabota UEFA klubu sacensību ieņēmumu sadale.

Komentāri (1002)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu