Kurucs: Jūtu, ka treneris man uzticas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) debitants Rodions Kurucs jūtot Bruklinas "Nets" komandas galvenā trenera Kenija Atkinsona uzticību, tāpēc atraisoties arvien vairāk un spēlē pārliecinošāk.

Kurucs piektdienas mačā pret Indiānas "Pacers" sasniedza savu gūto punktu rekordu NBA - 24. 

Pēc mača Kurucs vietējiem medijiem atzina, ka ar katru maču pasaules spēcīgākajā basketbola līgā jūtas aizvien pārliecinošāk.

"Jūtos komfortablāk, esmu par sevi pārliecinātāks. Jūtu, ka treneris Atkinsons man uzticas. Viņš man atvēl arvien vairāk spēles laika laukumā. Es vienkārši eju un to izmantoju," sacīja 20 gadus vecais NBA debitants.

Mačā pret "Pacers" Kurucs sasniedza arī savu spēles laika rekordu NBA, jo laukumā pavadīja vairāk nekā 34 minūtes. Treneris Atkinsons atzina, ka tāds nebija sākotnējais spēles plāns.

"Ir grūti viņu nomainīt. Protams, sākotnēji neplānoju viņam ļaut spēlēt 34 minūtes, bet viņš savu laiku laukumā godam nopelnīja. Viņš izcīna savu spēles laiku laukumā un šāds sniegums no 20 gadus veca debitanta ir tiešām patīkams pārsteigums," Kurucu slavēja "Nets" galvenais treneris Atkinsons.

Kurucs līdz šim NBA aizvadījis vien 17 mačus, bet ar katru spēli uzlabo savu sniegumu. Mačā pret "Pacers" latvietis kļuva par pirmo "Nets" spēlētāju kopš 2008.gada, kurš kādā no savas karjeras pirmajām 17 spēlēm spējis būt tik rezultatīvs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu