FIFA klubu PK atkal uzvar Madrides "Real"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Madrides "Real" futbolisti priecājas par uzvaru.
Madrides "Real" futbolisti priecājas par uzvaru. Foto: fifa.com

Spānijas grands Madrides "Real" sestdien triumfēja Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) klubu Pasaules kausa izcīņā, trofeju iegūstot trešo reizi pēc kārtas un ceturto reizi vēsturē.

Eiropas Futbola federāciju asociācijas (UEFA) Čempionu līgas uzvarētāja "Real" finālmačā ar rezultātu 4:1 (1:0) pārspēja Apvienoto Arābu Emirātu čempioni "Al Ain".

Mača rezultāts tika atklāts 14.minūtē, kad precīzi no soda laukuma robežas sita par šī gada labāko futbolistu atzītais horvātu pussargs Luka Modričs. Otrajā puslaikā, spēles 60.minūtē pēc stūra sitiena ar tālu raidījumu atzīmējās Markus Jorente, bet 11 minūtes pirms pamatlaika beigām ar galvu mājinieku vārtus iekaroja Serhio Ramoss.

Spēles 86.minūtē "Al Ain" labā goda vārtus guva japāņu aizsargs Cukasa Šiotani, kurš izcēlās pēc soda sitiena izspēles, bet mača kompensācijas laikā bumbu savos vārtos ieraidīja AAE komandas ēģiptiešu pussargs Jahia Naders.

Tikmēr duelī par trešo vietu Dienvidamerikas Futbola konfederācijas (CONMEBOL) turnīrā "Copa Libertadores" uzvarējusī Argentīnas klubu Buenosairesas "River Plate" ar rezultātu 4:0 (1:0) pārspēja Āzijas Futbola konfederācijas (AFC) Čempionu līgas labāko vienību Kašimas "Antler" no Japānas.

"River Plate" labā divus vārtus guva Gonsalo Martiness, bet pa vienai reizei precīzi sita Bruno Zukulīni un kolumbietis Rafaels Borre.

Pasaules klubu kausā piedalās FIFA konfederāciju kontinentu prestižāko turnīru čempiones, kā arī rīkotājvalsts čempionāta uzvarētāja.

Madrides "Real" turnīrā uzvarējusi trīs gadus pēc kārtas un četrus kopumā, kas ir rekords. Savukārt trīs trofejas ir citam spāņu grandam "Barcelona".

Kāda no Spānijas vienībām šajās sacensībās bijusi labāka jau piecus gadus pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu