Rīgas "Dinamo" cīnīsies pret Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Evija Trifanova/LETA

Turpinot četru spēļu izbraukuma tūri Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā, Rīgas "Dinamo" komanda svētdien viesos spēkosies ar uzbrucēja Mika Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo". Cīņas sākums paredzēts plkst. 16.00 pēc Latvijas laika.

Izbraukuma tūri Rīgas "Dinamo" uzsāka piektdien, ciešot sāpīgu zaudējumu pret Jaroslavļas "Lokomotiv".

Rīdziniekiem svētdien gaidāma grūta cīņa, jo Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo" komanda izcīnījusi septiņas uzvaras pēdējos astoņos mačos.

Rietumu konferences turnīra tabulā Rīgas "Dinamo" ar 42 punktiem 44 mačos ieņem 9. vietu, bet Maskavas "Dinamo" atrodas 6. pozīcijā ar 51 punktu 46 spēlēs.

Abas komandas šosezon divreiz jau tikušās, abus dueļus uzvarot Rīgas "Dinamo" - savā laukumā ar 4:2 un 5:4

Maskavas "Dinamo" uzbrukuma līderi ir Vadims Šipačovs un Dmitrijs Kagarlickis, kuri šosezon KHL rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ieņem 3. un 4. vietu.

Šipačovs šosezon sakrājis 50 rezultativitātes punktus (15 vārti +35 piespēles), bet Kagarlickis ticis pie 48 punktiem (19+29).

Indrašis šosezon ir trešais rezultatīvākais uzbrucējs Maskavas "Dinamo" sastāvā ar 18 punktiem - 10 vārti un 8 piespēles.

Rīdziniekiem četru spēļu izbraukuma tūres turpinājumā 8. janvārī paredzēta cīņa pret aizsarga Artūra Kuldas pārstāvēto Čerepovecas "Severstaļ".

Savukārt izbraukuma tūres noslēgumā 10. janvārī rīdziniekiem būs jācīnās pret Ufas "Salavat Julaev".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu