UFC cīkstone pamatīgi piekāvusi laupītāju, kurš mēģinājis viņai atņemt viedtālruni (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
UFC cīkstone Poļjana Viana.
UFC cīkstone Poļjana Viana. Foto: https://www.instagram.com/polyanaviana/

UFC vieglā svara kategorijas cīkstonei Poļanai Vianai pagājušajā nedēļā kāds laupītājs Riodežaneiro ielās centās atņemt viedtālruni, bet sportiste neapjuka un pārmācīja ļaundari, nodarot viņam arī manāmus miesas bojājumus, ziņo portāls "mmajunkie.com".

Incidents notika ap astoņiem vakarā, kad Viana gaidīja pie savas daudzdzīvokļu mājas Riodežaneiro piebraucam "Uber" taksometru. 

"Kad viņš ieraudzīja, ka esmu pamanījusi viņu stāvam man ļoti tuvu, uzreiz apsēdās blakus. Prasīja man, cik pulkstenis. Pateicu, bet viņš negrasījās doties prom. Uzreiz pēc tam viņš man pieprasīja, lai atdodu savu telefonu," par notikušo stāstīja cīkstone.

Laupītājs caur drēbēm esot pret Vianu pavērsis "ieroci" un paziņojis, ka ir bruņots. UFC cīkstone ātri reaģējusi, piecēlusies stāvus un divreiz iesitusi ļaundarim. Pēc tam viņa tam arī iespēra, laupītājs nokrita zemē, un cīkstone izmantoja žņaugšanas tvērienu no aizmugures. Apsēdinājusi vīrieti atpakaļ uz soliņa, Viana viņam lika tur palikt un gaidīt policijas ierašanos.

Vēlāk cīkstone atskārta, ka pret viņu pavērstais "ierocis" ir vien revolvera formas kartona gabals.

Viana turējusi uzbrucēja roku "kimura" tvērienā, līdz ieradusies garāmgājēju izsauktā policijas ekipāža. Pēc incidenta Poļana joprojām saglabā mieru un uzskata, ka rīkojusies pareizi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

A post shared by Polyana Viana (Dama de Ferro) (@polyanaviana) on

"Zinu, ka tas ir bīstams rajons un staigāt apkārt tur nav ieteicams. Tomēr šajā situācijā rīkojos ātri, un pirmie sitieni viņu noteikti kārtīgi nobiedēja. Pēc tam viņš man vairs nepretojās," sacīja Viana.

Pēc liecības sniegšanas policijā 27 gadus vecā Viana esot vienkārši devusies uz mājām un pagatavojusi sev vakariņas.

UFC prezidents Dana Vaits sociālās saziņas vietnē "Instagram" dalījies ar foto, kurā redzams laupītājs pēc "tikšanās" ar Vianu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu