Bertāns parāda spilgtu un daudzpusīgu sniegumu NBA mačā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AP/Scanpix

Dāvis Bertāns otrdien devās laukumā starta piecniekā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā, demonstrējot savas snaipera dotības no tālās distances, kā arī izcēlās citos spēles elementos.

Latvijas basketbolista pārstāvētā Sanantonio "Spurs" komanda savā laukumā ar rezultātu 126:124 (33:33, 37:34, 26:24, 30:33) pārspēja vienu no līgas vājākajām vienībām Fīniksas "Suns".

Bertāns šosezon 5. reizi laukumā devās starta pieciniekā, kopumā šajā mačā nospēlēja 36 minūtes (sezonas rekords), kuru laikā viņam izdevās gūt 18 punktus.

Viņš trāpīja 5 no 12 trīspunktu metieniem, realizēja 1 no 2 divpunktu metieniem un vienīgo izpildīto soda metienu.

Latvijas basketbolista rēķinā arī 5 rezultatīvas piespēles un 4 pārtvertas bumbas, kas ir viņa karjeras rekordi šajos rādītājos. Bertānam arī 1 izcīnīta atlēkusī bumba, 1 bloķēts metiens un 2 kļūdas šajā spēlē.

Bertāns bija otrs rezultatīvākais "Spurs" rindās šajā mačā aiz Lamarkusa Oldridža, kurš guva 29 punktus un izcīnīja 14 atlēkušās bumbas.

"Suns" sastāvā ar 38 punktiem izcēlās Devins Bukers, kura kontā ari 7 rezultatīvas piespēles.

Rietumu konferences turnīra tabulā "Spurs" ar 30 uzvarām un 23 zaudējumiem ierindojas 6. pozīcijā. Sanantonio vienībai šobrīd ir 3 uzvaru sērija.

Savukārt "Suns" komanda ar bilanci 11-42 atrodas pēdējā vietā Rietumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu