"Penguins" treneris Salivans: Bļugers sevi ir ļoti labi apliecinājis

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: AP/Scanpix

Latvijas izlases uzbrucējs Teodors Bļugers sevi ir ļoti labi apliecinājis, pierādot piederību Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Pitsburgas "Penguins" pamatsastāvam, uzskata vienības galvenais treneris Maiks Salivans.

Bļugers trešdien atgriezās "Penguins" sastāvā pēc viena mača izlaišanas. Atgriešanās spēlē pret Edmontonas "Oilers" latvietis guva komandas uzvaras vārtus.

Treneris Salivans pēc mača veltīja Bļugeram daudz atzinīgu vārdu.

"Tedijs sevi ir ļoti labi apliecinājis, viņš spēlē ārkārtīgi labi. Tieši to viņam arī pateicu, kad nolēmām pagājušajā spēlē tomēr neiekļaut viņu mača pieteikumā. Teicu, lai uzticas mums un domā tikai par to, ko pats var ietekmēt. Viņš būs daļa no šis komandas, pavisam noteikti," sacīja treneris Salivans.

Bļugera spēju labi darboties aizsardzībā un centra pozīcijā "Penguins" vadība pamanīja jau sen, taču tagad Latvijas hokejists esot parādījis arī citas kvalitātes.

"Viņš ļoti labi spēlē mazākumā, var darboties arī kā malējais uzbrucējs. Viņa parādītās spējas uzbrukumā mums ir liels bonuss. Bļugers ļoti labi pārredz laukumu, kontrolē ripu un saglabā mieru. Esam ļoti apmierināti ar viņa sniegumu," piebilda Salivans.

"Penguins" ar 67 punktiem 57 spēlēs Austrumu konferencē ieņem astoto vietu, kas dod iespēju cīnīties par Stenlija kausu.

Nākamajā spēlē "Penguins" savā laukumā uzņems Kalgari "Flames".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu