Traumu bagātā mačā "Liverpool" nospēlē neizšķirti ar Mančestras "United"

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Traumu bagātā Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta mačā "Liverpool" izbraukumā nospēlēja 0:0 (0:0) ar Mančestras "United".

Neizšķirts ļāvis "Liverpool" komandai iegūt viena punkta pārsvaru pār tuvāko sekotāju Mančestras "City", atkal nonākot premjerlīgas kopvērtējuma vadībā.

Tiesa, šo maču pamatīgi ietekmēja spēlētāju savainojumi, jo pirmajā puslaikā Mančestras "United" bija spiesta veikt visas trīs maiņas - traumas guva spāņu pussargi Anders Errera un Huans Mata, turklāt puslaika pašās beigās laukumu bija spiests pamest arī Džese Lingārds, kurš pirms tam bija nomainījis tieši Matu.

Savukārt "Liverpool" sastāvā pirmajā puslaikā traumu guva viens no komandas līderiem Robērtu Firminu, kurš arī nevarēja turpināt maču.

"Liverpool" šajā mačā varēja gūt uzvaru, taču neizmantoja pāris labas vārtu gūšanas iespējas.

Tikmēr citā svētdienas mačā uzvaru guva Londonas "Arsenal", kas savu skatītāju priekšā ar 2:0 (2:0) pieveica "Southampton".

Pa vārtiem pirmajā puslaikā iesita Aleksandrs Lakazete un Henrihs Mhitarjans.

Laukumā atgriežoties iepriekš traumētajam Herijam Keinam, uz titulu cerošā Totenhemas "Hotspur" sestdien izbraukumā ar 1:2 (0:0) negaidīti piekāpās "Burnley".

Keins potītes traumas dēļ nebija spēlējis kopš janvāra, tomēr arī bez viņa "Hotspur" spēlēja gana pieklājīgi. Sestdienas mačs labāk sākās "Burnley" futbolistiem, kuri pēc Krisa Vuda precīzā sitiena 57.minūtē izvirzījās vadībā. Viņš vārtus iesita pēc stūra sitiena, tomēr viesi bija pārliecināti, ka šī standartsituācija nebija jāpiešķir.

Līdz "Hotspur" atbildei gan nebija jāgaida ilgi, jo tikai astoņas minūtes vēlāk tieši Keins pēc sānu iemetiena aizbēga no aizsargiem un izlīdzināja rezultātu. "Burnley" gan tik un tā pamanījās izraut uzvaru, kad 83.minūtē ar precīzu sitienu atzīmējās Ešlijs Bārnss.

Premjerlīgas trešajā vietā esošajai "Hotspur" komandai šis zaudējums ir liels trieciens, jo uzvaras gadījumā tā būtu abām līderēm pietuvojusies vairs tikai līdz divu punktu atstatumam.

Premjerlīgas kopvērtējuma vadībā ar 66 punktiem 27 spēlēs ir "Liverpool", kamēr 65 punktus iekrājusi pašreizējā čempione Mančestras "City". Trešā ar 60 punktiem ir Totenhemas "Hotspur", savukārt ceturtā ar 53 punktiem tagad ir Londonas "Arsenal". Tai ar 52 punktiem seko Mančestras "United", bet pirmo sešinieku ar 50 punktiem 26 cīņās noslēdz Londonas "Chelsea".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu