Video: Kalvītis komentē Dārziņa un citu Latvijas izlases hokejistu apdrošināšanu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Lauris Dārziņš guva nopietnu ceļgala savainojumu pirms 2017. gada pasaules čempionāta. Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Aigars Kalvītis intervijā TVNET apliecināja, ka finansiālās saistības ar Dārziņu ir teju nokārtotas.

"Lauris guva traumu pēdējā pārbaudes spēlē pirms pasaules čempionāta Ķelnē. Tobrīd, protams, dzīvības un veselības apdrošināšanas bija nokārtotas, bet nebija nokārtotas hokejistu līgumu apdrošināšanas. Mēs darījām visu, lai Laurim ietu pretī. Kas attiecas uz finansiālām saistībām, mums ir palikusi maza astīte, kuru nokārtosim tuvākajās nedēļās. Ļoti ceram, ka Lauris spēlēs pasaules čempionātā," atklāja Kalvītis. 

Tāpat viņš pastāstīja, ka LHF pirms pasaules čempionāta var atļauties apmaksāt Latvijas hokejistu dzīvību un veselības apdrošināšanu, taču ļoti dārgi maksā spēlētāju noslēgto līgumu apdrošināšana - summa ir tuvu 100 000 eiro.

"Esam uzrakstījuši jau vēstuli valdībai. Mums hokeja federācijā tādu līdzekļu nav, lai atrastu 100 000 eiro spēlētāju līgumu apdrošināšanai. Mēs varam apdrošināt veselību un dzīvību. Šobrīd varbūt mums nav hokejistu, kuri saņem vairākus miljonus, bet dažiem spēlētājiem līgumi ir mērāmi simtos tūkstošu."

Pilnu interviju ar LHF prezidentu iespējams noskatīties ŠEIT.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu