Anglijas futbola izlases kapteinis Keins nākotnē vēlas spēlēt NFL

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Herijs Keins
Herijs Keins Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas futbola izlases kapteinis Harijs Keins intervijā ESPN paudis vēlmi nākotnē kļūt par amerikāņu futbola spēlētāju, tiecoties pārstāvēt kādu Nacionālās futbola līgas (NFL) komandu.

Anglijas premjerligas kluba Totenhemas "Hotspur" uzbrucējs Keins esot kvēls 2019.gada NFL čempiones Jaunanglijas "Patriots" fans. Pēc savas futbolista karjeras beigām Eiropā viņš noteikti vēlētos izmēģināt spēkus NFL.

"Man ir patiesa vēlme spēlēt NFL. Pēc desmit vai 12 gadiem to noteikti vēlētos pamēģināt. Ja esi spēlējis Anglijas premjerlīgā, Pasaules kausā futbolā un vēl arī NFL, iespējams, tiksi uzskatīts par vienu no labākajiem sportistiem pasaules vēsturē," sacīja 25 gadus vecais Keins.

Keins šobrīd ir dalītā otrajā vietā Anglijas premjerlīgas snaiperu sarakstā - viņš 26 spēlēs guvis 17 vārtus. "Hotspur" komanda atrodas līgas trešajā vietā, atpaliekot vien no "Liverpool" un Mančestras "City".

Par vienu no izcilākajiem futbolistiem pasaulē dēvētais Keins nesen esot ticies arī ar savu elku un NFL leģendu, "Patriots" kvarterbeku Tomu Breidiju.

"Mums ir kas kopīgs. Gan par mani, gan Tomu agrāk daudzi šaubījās, jo bērnībā nebijām starp labākajiem. Daudzi neticēja, ka viņš spēlēs NFL. Tomēr Breidijs to paveica un kļuva par vienu no visu laiku labākajiem," izteicās Keins.

Keinu ceturtdien Bekingemas pilī par izciliem sasniegumiem sportā apbalvos Kembridžas hercogs. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu