Zidāns noliedz runas par Pogbā pārcelšanos uz Madrides "Real"

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Zinedins Zidāns
Zinedins Zidāns Foto: Reuters/LETA

Franču speciālists Zinedins Zidāns noliedzis baumas pazīstamā Francijas futbola izlases pussarga Pola Pogbā pārcelšanos uz Spānijas grandu Madrides "Real".

Par Anglijas kluba Mančestras "United" futbolista Pogbā pievienošanos "Real" komandai runas ir jau vairākus mēnešus, turklāt Madrides vienības galvenais treneris Zidāns un pats spēlētājs intervijās nav slēpuši abpusējas simpātijas.

"Iepriekš teicu, ka Pogbā ir labs spēlētājs, bet tā es varu sacīt arī par citiem futbolistiem," pauda Zidāns. "Es Polu pazīstu, bet nekā vairāk šajā stāstā nav. Viņš ir ļoti labs futbolists, kurš spēlē Mančestras "United" komandā."

"Starpsezonā redzēsim, kuri spēlētāji pievienosies mūsu komandai un kuri dosies prom, bet nekad neesmu teicis, ka mums pievienosies Pogbā. Neko tādu ne par vienu neteikšu, kamēr darījumi jau būs oficiāli noslēgti," uzsvēra Zidāns.

Zidāns šogad atgriezās pie Madrides "Real" stūres, ko iepriekš aizveda līdz trim UEFA Čempionu līgas tituliem pēc kārtas.

Šosezon karaliskais klubs gan cieta neveiksmi jau UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā, bet Spānijas čempionāta sezonu tas noslēgs vien trešajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu