"Blue Jackets" ģenerālmenedžeris liek noprast, ka Merzļikins nākamsezon cīnīsies par pirmā vārtsarga vietu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: Edijs Pālens/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Kolumbusas "Blue Jackets" ģenerālmenedžeris Jarmo Kekalainens otrdien netieši licis noprast, ka Latvijas izlases balsts Elvis Merzļikins nākamsezon cīnīsies par vadošā vārtsarga vietu komandā.

Merzļikins ilgtermiņa līgumu ar "Blue Jackets" noslēdza pavasarī. Viņš nākamsezon, visticamāk, debitēs pasaules spēcīgākajā hokeja līgā. Savukārt pirmdien Kolumbusas ģenerālmenedžeris Kekalainens parakstīja jaunu līgumu ar aizvadīto sezonu otro numuru vārtos somu Jonasu Korpisalo.

Līdzšinējais Kolumbusas vienības pirmais numurs vārtos Sergejs Bobrovskis noslēdza līgumu ar Floridas "Panthers" uz septiņiem gadiem.

Sakotnēji tika prognozēts, ka "Blue Jackets" meklēs vēl kādu papildinājumu vārtsargu līnijā, izvēloties no pieejamajiem spēlētājiem brīvo aģentu tirgū.

Kolumbusas kluba ģenerālmenedžeris Kekalainens gan šādu informāciju neapstiprināja. Viņš pauda, ka komanda vairs aktīvi nemeklē papildinājumu pēdējā bastiona pozīcijā.

Tas nozīmē, ka gaidāmo NHL sezonu "Blue Jackets" uzsāks ar Merzļikinu un Korpisalo, kuri savstarpējā cīņā noskaidros, kurš ieņems pirmā numura vietu vārtos.

Pirmie mači nākamajā NHL sezonā tiks aizvadīti 2.oktobrī, bet sezonu ievadīs Stenlija kausa čempiones Sentluisas "Blues" duelis savā laukumā pret Vašingtonas "Capitals". Sentluisas arēnā pirmo reizi tiks pacelts arī čempionu baneris.

Kopumā regulārajā sezonā tiks aizvadīta 1271 spēle, katrai komandai aizvadot pa 82 mačiem, bet regulārais turnīrs noslēgsies 4.aprīlī un pēc tam tiks dots starts Stenlija kausa izcīņai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu