"Mavericks" spēlētājs: Porziņģis ir ļoti, ļoti labs

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dvaits Pauels un Makss Klēbers
Dvaits Pauels un Makss Klēbers Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" spēlētājs Dvaits Pauels veltījis komplimentus Kristapam Porziņģim, norādot, ka latvietis ir ļoti, ļoti labs basketbolists. 

Porziņģis vasarā daudz laika pavadījis svaru zālē un spriežot pēc fotogrāfijām sociālajos tīklos, uzaudzējis muskuļu masu.

"Viņš ir ļoti labs," izdevumam "The Dallas Morning News" sacīja Pauels. "Viņš ir ļoti, ļoti labs. Esmu patīkami satraukts, ļoti patīkami satraukts."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When the angle is right ?? shoutout Valdiii we putting in work!!

A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee) on

Porziņģis pēdējo reizi oficiālu spēli aizvadīja 2018. gada 6. februārī, kad iedzīvojās smagā ceļgala savainojumā. Latvijas basketbola zvaigzne iepriekš izteicās, ka savainojuma sekas vairs nejūt un ir gatavs atgriezties laukumā. 

"Viņš ir 7 pēdas un 3 collas garš un var gūt punktus no jebkuras vietas," teica Pauels. "Porziņģa metienu ir grūti traucēt. Viņš labi kustas, ir spēcīgs. Viņš patiešām ļoti labi izskatās. Mēs visi esam patīkami satraukti."

Pauels šajā vasarā pagarināja līgumu ar "Mavericks" uz trim gadiem par 33 miljoniem ASV dolāru. Iepriekšējā sezonā viņš Dalasas komandā izcēlās ar vidēji gūtiem 10,6 punktiem, 5,3 atlēkušajām bumbām. 

Vairāki rūdītākie Ziemeļamerikas NBA apskatnieki uzskata, ka "Mavericks" komanda nākamajā sezonā neiekļūs izslēgšanas spēļu turnīrā. 

Dalasas komanda pirmo pārbaudes spēli, gatavojoties jaunajai sezonai, aizvadīs 9. oktobrī izbraukumā pret Oklahomasitijas "Thunder". Kopumā tiks aizvadītas sešas pārbaudes spēles, bet NBA regulāro sezonu "Mavericks" sāks 23. oktobrī savā laukumā pret Dāvja Bertāna pārstāvēto Vašingtonas "Wizards". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu