Kalniņš atzīts par aizvadītās nedēļas labāko vārtsargu KHL

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Kalniņš
Jānis Kalniņš Foto: Jānis Škapars/TVNET

Par aizvadītās nedēļas labāko vārtsargu Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) atzīts Helsinku "Jokerit" klubu pārstāvošais latvietis Jānis Kalniņš, vēsta līga.

Aizvadītajā nedēļā Kalniņš stājās vārtos divos KHL mačos, abas reizes palīdzot "Jokerit" izcīnīt uzvaru.

Latvijas izlases vārtsargs kopumā atvairīja 96,92% pretinieku metienu, kā arī savos vārtos vidēji ielaida vien 0,99 ripas, kas bija nedēļas labākais rādītājs.

Kalniņš šajā KHL sezonā aizvadījis astoņas spēles, atvairot 92,4% metienu un vidēji zaudējot 2,13 vārtus. Latvietis šobrīd ir pārliecinošs Helsinku vienības pirmais numurs vārtos, jo konkurentam Anti Niemi statistika piecos mačos ir daudz pieticīgāka.

Par aizvadītās nedēļas labāko aizsargu KHL atzīts Ufas "Salavat Julajev" pārstāvis Filips Larsens. Dānis divos uzvarētos mačos izcēlās ar diviem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm.

Savukārt par labāko uzbrucēju kļuvis Maskavas CSKA spēlētājs Kirils Kaprizovs, kurš trijās spēlēs komandai palīdzēja ar četriem gūtiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli.

Nedēļas labākā jaunā spēlētāja balva tikusi Kazaņas "Ak Bars" uzbrucējam Artjomam Gaļimovam, kurš trijās spēlēs guva divus vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu