Girgensona "Sabres" svin sauso uzvaru un kļūst par NHL līderi

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Piekto uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā pagājušajā naktī (Latvijas laiks) izcīnīja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", kļūstot par līgas līderi turnīra tabulas kopvērtējumā. 

Sezonu ļoti veiksmīgi sākušie "Sabres" hokejisti savā laukumā ar 4:0 sagrāva Dalasas "Stars" komandu, izcīnot piekto uzvaru jaunās sezonas sešās spēlēs. 

Girgensons laukumā pavadīja 14 minūtes un 11 sekundes, no kurām 2:01 spēlēja mazākumā. Metienus pa vārtiem viņš neizdarīja, lika lietā divus spēka paņēmienus, uzvarēja divos no diviem iemetieniem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. 

Lielisku sniegumu "Sabres" vārtos demonstrēja Kārters Hatons, kurš atvairīja visus 25 pretinieku metienus. Viņš izpelnījās spēles pirmās zvaigznes godu. 

Vārtus "Sabres" labā guva Viktors Olofsons, Sems Reinhārts, Džefs Skiners un Markus Johansons. 

"Sabres" svinēja trešo uzvaru pēc kārtas. Ar šo maču Bufalo komanda noslēdza trīs spēļu mājas sēriju, sekos trīs mači izbraukumā. 

Ar sešās spēlēs izcīnītām piecām uzvarām un iekrātiem 11 punktiem Bufalo hokejisti kļuva ne tikai par Austrumu konferences šā brīža spēcīgāko komandu, bet arī par visas līgas līderi. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu