Makmilans: Man ir labs kontakts ar treneriem (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Brendons Makmilans
Brendons Makmilans Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" treneri uzticas uzbrucējam Brendonam Makmilanam, tāpēc kanādietis cenšas viņus nepievilt.

Rīgas "Dinamo" svētdien savā laukumā ar rezultātu 1:2 (0:1, 1:1, 0:0) piekāpās Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

"Šī bija līdzvērtīga cīņa. Mēs šodien nespējām tikt cauri viduszonai, aizsardzībā viņi spēlēja ļoti blīvi. Šis bija mačs, kur mazākā kļūda izšķīra rezultātu. Ar vieniem grūtiem vārtiem spēli ir grūti uzvarēt," kluba mājaslapā intervijā citēts Makmilans.

Aizvadītajā mačā Makmilans laukumā pavadīja 22:27 minūtes, kas bija otrs lielākais spēles laiks komandā. Vairāk bija tikai Laurim Dārziņam - 22:54.

"Reizēm tas ir pārbaudījums. Katrā brīdī, kad esmu uz ledus, cenšos parādīt labāko sniegumu. Man ir labs kontakts ar treneriem un es cenšos viņu nepievilt, parādot labāko spēli, jo viņi man uzticas. Bet man patīk spēlēt daudz - visu laiku esmu spēlē," sacīja Makmilans.

Rīgas "Dinamo" trešdien mājās spēkosies ar Čeļabinskas "Traktor" komandu, kuras galvenais treneris ir Pēteris Skudra.

""Traktor" ir laba komanda. Esmu spēlējis pie Pētera Skudras, es zinu, ko no viņa sagaidīt, kādu spēles stilu viņi piekopj. Spēle būs agresīva. Spējām uzvarēt izbraukumā, tagad tas jāizdara mājās," teica Makmilans.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu