Merzļikina konkurents Korpisalo atzīts par NHL nedēļas zvaigzni (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Jonass Korpisalo
Jonass Korpisalo Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas hokeja vārtsargs Elvja Merzļikina konkurents soms Jonass Korpisalo atzīts par Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizvadītās nedēļas trešo spožāko zvaigzni jeb trešo labāko spēlētāju, vēsta NHL.

Korpisalo palīdzēja Kolumbusas "Blue Jackets" komandai 4 spēlēs izcīnīt 4 uzvaras. Somijas hokejists vidēji ielaida 1,50 vārtus un atvairīja 93,9% pretinieku metienu. Vienā no spēlēm viņš palika "sausā", vārtus neielaižot.

25 gadus vecais Korpisalo šosezon piedalījies 29 spēlēs, palīdzot "Blue Jackets" izcīnīt 16 uzvaras. Viņš aizvadījis 2 "sausās spēles, vidēji ielaidis 2,56 ripas un atvairījis 91,0% pretinieku metienu.

Savukārt viņa vienaudzis Merzļikins savā NHL debijas sezonā joprojām nav ticis pie savas pirmās uzvaras pasaules spēcīgākajā hokeja līgā. Viņš piedalījies 9 spēlēs, vidēji ielaidis 3,41 ripu un atvairījis 88,9% metienu.

Par pagājušās nedēļas otro spožāko zvaigzni atzīts šveiciešu aizsargs Romans Josi no Nešvilas "Predators". Viņš palīdzēja komandai 4 mačos izcīnīt 3 uzvaras, izceļoties ar 6 gūtiem vārtiem un 1 rezultatīvu piespēli.

Savukārt spožākā zvaigzne pagājušajā nedēļā bija amerikāņu uzbrucējs Noels Akiari no Floridas "Panthers". Viņš palīdzēja savai komandai 3 spēlēs izcīnīt 3 uzvaras, atzīmējoties ar 7 gūtiem vārtiem un 1 rezultatīvu piespēli.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu