Karsums atgriežas ar 1+1 un kaldina "Spartak" uzvaru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš Karsums
Mārtiņš Karsums Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums piektdien guva vārtus un veica rezultatīvu piespēli savā pirmajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē divarpus nedēļu laikā, kaldinādams viņa un Kaspara Daugaviņa pārstāvētās Maskavas "Spartak" komandas uzvaru.

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā "Spartak" viesos ar 5:2 (1:1, 2:1, 2:0) pārspēja Čeļabinskas "Traktor", svinot piekto uzvaru pēc kārtas.

Karsums, kurš nebija spēlējis kopš 9.decembra, mača 11.minūtē ar piespēli palīdzēja panākt 1:1, bet trīsarpus minūtes pirms otrā perioda beigām viņš izvirzīja "Spartak" vadībā ar 3:2, tādējādi gūdams uzvaras vārtus. 

Viņš šajā duelī uz ledus pavadīja 15 minūtes un 17 sekundes, kuru laikā četras reizes meta pa vārtiem, bloķēja trīs raidījumus, pielietoja vienu spēka paņēmienu un uzvarēja divos no četriem iemetieniem. Daugaviņš nospēlētajās 20 minūtēs un 40 sekundēs pa vārtiem meta divas reizes un uzvarēja visos trīs iemetienos.

Karsums šosezon 33 spēlēs guvis desmit vārtus un veicis sešas rezultatīvas piespēles, bet Daugaviņam 38 dueļos ir astoņi vārti un 16 rezultatīvas piespēles.

Tikmēr Miks Indrašis vēl joprojām nav atgriezies laukumā, bet viņa pārstāvētā Maskavas "Dinamo" viesos ar 4:3 (2:0, 0:2, 1:1, 1:0) pagarinājumā uzveica Nursultanas "Baris". Indrašis, kuram pirms trim nedēļām salauza degunu, nebija pieteikts šai spēlei.

"Dinamo" ar 55 punktiem 42 spēlēs ir trešā Rietumu konferencē, kur "Spartak" ar 53 punktiem 41 cīņā ieņem ceturto vietu.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu zonā.   

Regulārajā čempionātā katra komanda tāpat kā iepriekšējā sezonā aizvadīs pa 62 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu