Rīgas "Dinamo" centīsies pārtraukt ieilgušo neveiksmju sēriju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kārtējo spēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā šodien aizvadīs Rīgas "Dinamo" komanda, kas savā laukumā uzņems Novosibirskas "Sibirj". Spēle "Arēnā Rīga" sāksies plkst. 19.30. 

Ģirta Ankipāna vadītā "Dinamo" komanda piedzīvojusi sešus zaudējumus pēc kārtas un ar šo spēli noslēgs trīs mājas spēļu sēriju. 

Tikmēr "Sibirj" vienība zaudējusi pēdējos divos mačos pēc kārtas, iepriekšējā ar 0:3 piekāpjoties līgas līdervienībai Maskavas CSKA. 

"Dinamo" komandai savainojuma dēl joprojām palīdzēt nevar aizsargs Kristaps Zīle, kuram šī sezona ir beigusies. Tāpat nav zināms, vai palīdzēt varēs aizsargs Metjū Majone. 

Rīgas vienībai jau ilgāku laiku nesekmējās uzbrukumā. Pēdējās sešās spēlēs gūti vien četri vārti. 

Ar "Sibirj" Rīgas komanda līdz šim tikusies 24 reizes, gūstot astoņas uzvaras, no kurām divas uzvarētāja metienu noskaidrošanas sērijā. 

Nākamās divas spēles "Dinamo" aizvadīs izbraukumā. Pirmo no tām ceturtdien ar Mika Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo". Tālāk sekos spēle Kazaņā pret vietējo "Ak Bars".

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā "Dinamo" ar 50 spēlēs iekrātiem 34 punktiem ieņem priekšpēdējo, 11. vietu, kamēr "Sibirj" aizvadījusi par vienu maču vairāk un nopelnītie 59 punkti ļauj atrasties piektajā vietā Austrumu konferencē. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu