"Sabres" diskvalificē aizsargu Bogosjanu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Zaks Bogosjans
Zaks Bogosjans Foto: Reuters/ScanPix

Zemgus Girgensona pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Bufalo "Sabres" diskvalificējusi savu aizsargu Zaku Bogosjanu, vēsta līgas mājas lapa. 

29 gadus vecais aizsargs izrādījis neapmierinātību ar savu lomu "Sabres" komandā. Turklāt nespēja iegūt stabilu vietu Ralfa Krīgera vadītajā vienībā. 

Viņš tika nosūtīts uz fārmklubu Ročestras "Americans" Amerikas hokeja līgā (AHL), kurā nav ieradies. "Sabres" nolēma Bogosjanu diskvalificēt, līdz brīdim, kad viņš nonāks fārmkluba rīcībā. Šobrīd viņš nesaņem atalgojumu. 

Hokejists iepriekš pieprasīja aizmainīšanu no "Sabres", taču komandai neizdevās atrast nevienu vienību, kas viņu vēlētos. Vēlāk Bogosjans tika ievietots neaizsargāto spēlētāju sarakstā. Arī no tā aizsargu neviena komanda neizraudzījās. 

Savainojuma dēļ viņš izlaida šīs sezonas sākumu, ierindā atgriežoties 24. novembrī. Bogosjans piedalījies 19 mačos, kuros izcēlies ar vienu vārtu guvumu un četrām rezultatīvām piespēlēm. 

2013. gadā Bogosjans ar Vinipegas "Jets" parakstīja septiņu gadu līgumu par 36 miljoniem ASV dolāru. Vidēji sezonā viņš saņem 5,14 miljonus. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu