Ķibermanis starp līderiem PČ noslēdzošajos treniņbraucienos

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas bobslejisti
Latvijas bobslejisti Foto: Viesturs Lācis/bobslejs.lv

Latvijas bobsleja pilots Oskars Ķibermanis ceturtdien uzrādīja atzīstamus rezultātus pēdējos divos treniņbraucienos, gatavojoties Altenbergas trasē Vācijā šonedēļ gaidāmajam pasaules čempionātam (PČ) četrinieku ekipāžām.

Ķibermaņa vadītais četrinieks dienas pirmajā treniņbraucienā ieņēma 4. vietu, bet Oskars Melbārdis ar stūmējiem ierindojās 16. pozīcijā.

Dienas pirmajā treniņbraucienā ātrākais bija vācietis Frančesko Frīdrihs, otrais finišēja kanādietis Džastins Kripss, bet trešais rezultāts vācietim Johanesam Lohneram.

Savukārt ceturtdien otrajā treniņbraucienā, kas bija pēdējais pirms sacensībām, Ķibermanis bija visātrākais, bet Melbārdis ierindojās 7. pozīcijā.

Otrais ātrākais noslēdzošajā treniņbraucienā bija Kripss, bet trešo rezultātu uzrādīja Krievijas pilots Aleksejs Stuļņevs.

Tiesa, pašā pēdējā treniņbraucienā nepiedalījās Vācijas vadošais pilots Frančesko Frīdrihs.  

Pasaules čempionāts bobslejā četriniekiem notiks sestdien un svētdien. Medaļnieki tiks noskaidroti četru braucienu summā.

Pagājušajā nedēļā pasaules čempionātā bobslejā divniekiem turpat Altenbergas trasē bronzu izcīnīja Oskars Ķibermanis un Matīss Miknis. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu