NHL apsver variantu aizvadīt spēles pie tukšām tribīnēm

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vadība izskata variantu aizvadīt spēles pie tukšām tribīnēm un, iespējams, varētu atcelt vairākas regulārā čempionāta spēles, vēsta vairāki Ziemeļamerikas sporta mediji. 

Tam iemesls ir koronavīrusa "Covid-19" izplatīšanās Ziemeļamerikā. 

Tikmēr Somijas izdevums "Ilta-Sanomat" ziņo, ka līga par šo situāciju konsultējas ar klubiem. Regulārā čempionāta noslēgums ir paredzēts 5. aprīlī.

NHL drošības apsvērumu dēļ žurnālistiem liegusi piekļuvi komandu ģērbtuvēm.

"Ir pāragri spriest, vai mums būs mači jāaizvada pie tukšām tribīnēm, vai arī daļa spēļu būs jāatceļ vispār. Joprojām ir daudz neskaidrību, taču jāatzīst, ka situācija attīstās ļoti ātri," laikraksts "Toronto Sun" citē NHL komisāra Gerija Betmena teikto. 

"Katra diena nes arvien vairāk jaunumu, mēs kontaktējamies ar Kanādas veselības departamentu un slimību kontroles un profilakses centriem. Šādā vidē NHL nav citas izvēles kā rīkoties," uzsvēra Betmens. 

Tiek ziņots, ka Sanhosē "Sharks" komanda, kas bāzējas Kalifornijas štatā, līdz marta beigām vairs nevarēs spēles aizvadīt savā laukumā. 

"Sharks" līdz regulārā čempionāta beigām vēl savā laukumā paredzētas piecas spēles. Sanhosē izredzes iekļūt Stenlija kausa izcīņā ir vēl tikai teorētiskas. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu