Iličičs: Mums vajadzēja iepriecināt mājiniekus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Itālijas A sērijas komandas "Atalanta" futbolistiem otrdien UEFA Čempionu līgas mačā bija svarīgi iepriecināt Bergāmo pilsētas iedzīvotājus, pēc uzvaras atzina slovēņu pussargs Josips Iličičs.

Četrus vārtus gūstot Iličičam, "Atlanta" komanda otrdien iekļuva UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā. Bergāmo vienība atbildes spēlē viesos ar rezultātu 4:3 pārspēja "Valencia" futbolistus un divu maču summā uzvarēja ar 8:4.

Koronavīrusa izplatības dēļ mačs notika aiz slēgtām durvīm.

"Kā jau teicu - jo vecāks kļūstu, jo esmu labāks. Man bija interesanti, un vēlos tā arī turpināt. Mums vajadzēja iepriecināt tos, kuri tagad ir mājās," klubs citē Iličiča teikto.

Slovēņu futbolists uzsver, ka "Atalanta" vairs nav nekāds pārsteigums un tās atrašanās Eiropas labāko astotniekā ir likumsakarīga.

"Gribam turpināt. Mūsu mērķis ir parādīt, ka esam pelnījuši būt tur, kur tagad atrodamies. Tāpat arī mēs vēlamies augt. Nav viegli sasniegt šādu līmeni, uz kuru ceļu sākām pirms vairākiem gadiem," pauda futbolists.

Iličičs otrdien kļuva par pirmo slovēni, kurš Čempionu līgā guvis "hat-trick". Tāpat viņš ir vēsturē pirmais futbolists, kurš Čempionu līgas izslēgšanas turnīrā guvis četrus vārtus izbraukuma spēlē.

UEFA Čempionu līgā 32 komandas sadalītas astoņās apakšgrupās pa četrām vienībām katrā. Apakšgrupas divas labākās komandas iekļuva UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā, bet trešo vietu ieguvējas sezonu turpina UEFA Eiropas līgā, kuru sāka no izslēgšanas turnīra pirmās kārtas.

UEFA Čempionu līgas uzvarētāja tiks noskaidrota 30.maijā Stambulā.

Iepriekšējā sezonā par čempioni tika kronēta "Liverpool", kas finālā divu Anglijas premjerlīgas komandu duelī ar 2:0 uzvarēja Totenhemas "Hotspur".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu