"Dinamo" noskatītais Komareks atkārtoti apstiprina interesi no KHL

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Konstantīns Komareks.
Konstantīns Komareks. Foto: Reuters / Scanpix

Potenciālais Rīgas "Dinamo" komandas papildinājums starpsezonā Konstantīns Komareks Zviedrijas medijiem apstiprinājis interesi no Kontinentālās hokeja līgas (KHL), joprojām gaidot līguma parakstīšanu.

"Sport-Ekspress" maija vidū vēstīja, ka Rīgas "Dinamo" risina sarunas ar Komareku. Tad viņš "HockeyNews.se" apstiprināja, ka KHL komandām ir interese par viņa pakalpojumiem. 

Tagad hokejists šim pašam Zviedrijas medijam atkārtoti paudis, ka interese nekur nav pazudusi, taču tā joprojām nav rezultējusies taustāmā līgumā.

"Par to jārunā ar manu aģentu. Līgums nav parakstīts, vairāk neko nevaru piebilst. Mans mērķis ir nokļūt KHL, jo šajā līgā ir ļoti augsts konkurences un hokeja līmenis," paudis Austrijas izlases uzbrucējs.

Nojaušams, ka Rīgas "Dinamo" ar uzbrucēju panākusi mutisku vienošanos līdz brīdim, kad tiks skaidrībā ar nākamās sezonas budžetu.

27 gadus vecais uzbrucējs pagājušajā sezonā spēlēja Zviedrijas augstākās līgas čempionātā, pārstāvot Malmes "Redhawks" un "Lulea" vienības. 

Komareks Austrijas izlases sastāvā piedalījies 62 spēlēs, kurās guvis 15 vārtus un veicis 24 rezultatīvas piespēles.

Rīgas "Dinamo" joprojām nav tikusi skaidrībā par nākamās sezonas budžetu, tāpēc nav nolīgts galvenais treneris. Kluba vadība vairākkārt publiski paudusi, ka pēc galvenā trenera atrašanas sāks parakstīt līgumus ar hokejistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu