NHL hokejistiem izmaksās 300 miljonus ASV dolāru

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Ostons Metjūzs
Ostons Metjūzs Foto: Reuters/ScanPix

Paredzams, ka Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlētāji, kuriem 1.jūlijā jāsaņem prēmijas, tās saņems atbilstoši sākotnēji paredzētajam apmēram, vēsta ESPN.

Hokejistiem ir jāizmaksā vairāk nekā 300 miljonu ASV dolāru. Līderi šajā rādītājā ar 60 miljoniem dolāru ir Toronto "Maple Leafs".

Veidot līgumus ar iespaidīgām prēmijām, NHL pēdējos gados ir bijusi modes lieta.

Lielākās prēmijas saņems "Maple Leafs" uzbrucēji Ostons Metjūzs (15,2 miljoni dolāru), otro vietu ieņem viņa komandas biedrs Mičs Mārners (14,3 miljoni dolāru), trešais ir kanādiešu superzvaigzne Konors Makdeivids (13 miljoni dolāru) no Edmontonas "Oilers", bet ceturtajā vietā ir krievu uzbrucējs Artemijs Panarins (12 miljoni dolāru), kurš pārstāv Ņujorkas "Rangers". 

Vienošanās par samaksu un tās neatlikšanu tika panākta otrdien starp NHL un NHLPA (Nacionālās hokeja līgas spēlētāju asociācija). Abas puses turpina sarunas par līgas plānu atsākt sezonu šovasar ar 24 komandu turnīru divās pilsētās. Pusēm vēl jāsaskaņo spēļu un drošību protokoli ar pilsētām, kur plānots atsākt NHL sezonu. Viena no potenciālajām divām pilsētām ir Lasvegasa, bet otra visticamāk būs kāda pilsēta Kanādā.

Līga cer tuvāko dienu laikā paziņot abas pilsētas, kur sezona atsāktos.

NHL sezonas pārtraukums tika izsludināts 12. martā.

Sezona solās atsākties 30. jūlijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu