Mičels: Manas attiecības ar Gobēru ir uzlabojušās

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Jūtas "Jazz" zvaigzne Donovans Mičels atzinis, ka viņam ar Francijas centra spēlētāju Rūdiju Gobēru attiecības ir uzlabojušās, vēsta ESPN.

Mičelam šogad bija saasinājušās attiecības ar Gobēru pēc tam, kad viņš, visticamāk, no francūža bija inficējies ar Covid-19, bet aizsargs neslēpj, ka šobrīd viņu vidū domstarpību vairs nav. 

"Šobrīd mums ir labi. Mēs esam gatavi spēlēt basketbolu," sacīja Mičels. "Es domāju, ka vajag fokusēties uz to, lai visa komanda būtu atkal kopā. Jā, mums ar Rūdiju bija Covid-19, bet kas bijis - bijis. Tagad mums jākoncentrējas tikai uz komandas spēli un neko citu."

Amerikāņu aizsargs arī atzina, ka viņa attiecības ar Gobēru bija pasliktinājušās, un viņš bija dusmīgs par savas komandas centra spēlētāja bezatbildīgo rīcību. Basketbolisti nesarunājās gandrīz mēnesi. Mičels šīs ziņas neizplatīja medijos, jo viņš saspīlēto situāciju gribēja risināt komandas iekšienē.

Savukārt Gobērs intervijā ar "Bleache Report" izteicās šādi: "Nekas nekad nav ideāls. Cilvēkiem, kas ir precējušies, vienmēr nav ideālas attiecības. Man un maniem komandas biedriem nebūt vienmēr ir labas attiecības, bet dienas beigās mēs abi vēlamies uzvarēt. Mēs abi esam pieauguši vīrieši un mēs darīsim visu, lai uzvarētu."

Francijas basketbola zvaigzne Gobērs bija pirmais NBA spēlētājs, kurš saslima ar Covid-19, viņam vīruss tika konstatēts 11. martā. Dažas dienas iepriekš Gobērs kādā preses konferencē demonstratīvi pieskārās viesiem mikrofoniem, savā veidā ņirgājoties par Covid-19 nopietnību.

Pirms NBA apturēšanas, Mičels vidēji spēlē guva 24,2 punktus, veica 4,2 rezultatīvas piespēles, savāca 4,4 atlēkušās bumbas. Savukārt Gobērs vidēji spēlē iekrājis 15,1 punktu, 13,7 atlēkušās bumbas un 2 bloķētus metienus.

NBA sezona Covid-19 pandēmijas dēļ 11. martā tika apturēta uz nenoteiktu laiku.

Sezona solās atsākties 31. jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, klubiem tiekoties "Disney’s ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu