Uzbrucējs Diass pozitīvu Covid-19 analīžu dēļ UEFA Čempionu līgā nevarēs palīdzēt "Real"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Mariano Diass
Mariano Diass Foto: EPA/Scanpix

Spānijas futbola grandam Madrides "Real" nākamnedēļ UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēlē pret Mančestras "City" nāksies iztikt bez uzbrucēja Mariano Diasa, kuram otrdien tika noteikta saslimšana ar Covid-19.

"Real" komandā pirmdien visi futbolisti pēc atgriešanās no brīvdienām veica Covid-19 testus, bet tikai Diasa nodotās analīzes uzrādījušas inficēšanos ar vīrusu. Madrides klubam sezona noslēdzās 19.jūlija un kopš tā laika futbolists nav bijis kontaktā ar citiem saviem komandas biedriem.

"Spēlētājs jūtas vesels un mājās ievēro paškarantīnu," teikts kluba paziņojumā.

To pašu savos sociālajos tīklos video uzrunā apstiprināja arī Diass. "Jūtos pilnībā vesels. Arī mana ģimene un tuvākie draugi jūtas labi. Patlaban atrodos mājās, bet ceru, ka drīzumā varēšu pievienoties saviem komandas biedriem," publicētajā video teica uzbrucējs.

"Real" UEFA Čempionu līgas atbildes spēle paredzēta 7.augustā. Madridieši pirmajā duelī mājās piekāpās ar 1:2.

Jau ziņots, ka "Real" priekšpēdējās kārtas spēlē 16.jūlijā sev nodrošināja uzvaru vietējā čempionātā, uzvarētāju godā atgriežoties pēc trīs gadu pārtraukuma.

Madrides "Real" par Spānijas čempioni kronēta 34 reizes, iepriekšējo reizi 2017.gadā. Pēdējos divos gados čempionu tronī kāpa "Barcelona", kuras kontā ir 26 zelta medaļas un arī pirmais čempiontituls 1929.gadā.

Pēdējos 15 gados šo abu komandu dominanci spējusi izjaukt tikai Madrides "Atletico", kas "La Liga" triumfēja 2013./2014.gada sezonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu