NBA leģenda: Ej ellē, Tramp! Tagad es jūtos labāk

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Denveras "Nuggets" galvenais treneris Džordžs Karls izteicies par finālsērijas sliktajiem TV reitingiem un veltījis repliku ASV prezidentam Donaldam Trampam.

"Daudz runā par NBA finālsērijas sliktajiem TV reitingiem. Tam ir daudz iemeslu... Līgas vēstījums par sociālo nevienlīdzību nav tajā skaitā. Bet - ej ellē, Tramp! Tagad es jūtos labāk," savā "Twitter" kontā rakstīja Karls. 

Iepriekš Tramps kritizēja līgas spēlētājus, kuri protestēja pret sociālo nevienlīdzību un boikotēja vairākas spēles Orlando "burbulī". 

ASV prezidents izteicās, ka neskatīsies NBA izslēgšanas spēles, jo neredzot tam nekādu jēgu. 

"Es zinu, ka reitingi ir ļoti slikti, jo cilvēki ir noguruši no NBA. Domāju, ka tas ir tāpēc, ka līga darbojas kā politiska organizācija, tas nav izdevīgi valsts sportam," pauda Tramps. 

NBA fināla pirmo spēli starp Losandželosas "Lakers" un Maiami "Heat" TV skatījās aptuveni 7,4 miljoni amerikāņu, otro gandrīz 4,5 miljoni, bet trešo aptuveni 4,39 miljoni.

Sērijā līdz vienas komandas četrām uzvarām ar 3-1 priekšā atrodas "Lakers". Nākamajā mačā Losandželosas vienībai ir iespēja izcīnīt čempiontitulu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu