Dončiču bukmeikeri uzskata par NBA nākamās sezonas MVP balvas favorītu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Luka Dončičs
Luka Dončičs Foto: AP/Scanpix

Kristapa Porziņģa komandas biedru Dalasas "Mavericks" rindās slovēni Luku Dončiču bukmeikeri uzskata par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) nākamās sezonas MVP jeb vērtīgākā spēlētāja balvas favorītu, vēsta laikraksts "The Dallas Morning News".

Šīs sezonas balsojumā par MVP balvas ieguvēju Dončičs ieņēma ceturto vietu aiz Džeimsa Hārdena (Hjūstonas "Rockets"), Lebrona Džeimsa (Losandželosas "Lakers") un Jaņņa Adetokunbo (Milvoki "Bucks").

Iepriekšējās divās NBA sezonās par regulārā čempionāta MVP atzina Adetokunbo, taču bukmeikeri prognozē, ka nākamajā sezonā šo atzinību, visticamāk, izpelnīsies Dončičs. Viņa izredzes vērtē ar attiecību 4 pret 1.

Bukmeikeru vērtējumā Adetokunbo ir otrais reālākais pretendents uz nākamās sezonas vērtīgākā spēlētāja balvu, bet trešais sarakstā ir Stefans Karijs no Goldensteitas "Warriors".

Dončičam nākamgad februārī paliks 22 gadi. Viņš varētu kļūt par vienu no vēsturē jaunākajiem MVP balvas ieguvējiem. Deriks Rouzs, pārstāvot Čikāgas "Bulls" komandu 2010./11. gada sezonā, ieguva MVP balvu 22 gadu vecumā.

Porziņģa izredzes saņemt nākamās NBA sezonas regulārā čempionāta vērtīgākā spēlētāja balvu bukmeikeri vērtē kā minimālas - 500 pret 1.

2021. gada NBA vērtīgākā spēlētāja balvu pretendenti bukmeikeru vērtējumā

Luka Dončičs (Dalasas "Mavericks") 4-1

Jannis Adetokunbo (Milvoki "Bucks") 9-2

Stefans Karijs (Goldensteitas "Warriors") 5-1

Lebrons Džeimss (Losandželosas "Lakers") 7-1

Entonijs Deiviss (Losandželosas "Lakers") 7-1

Džeimss Hārdens (Hjūstonas "Rockets") 8-1

Kavai Lenards (Losandželosas "Clippers") 9-1

Kevins Durants (Bruklinas "Nets") 10-1

...

Kristaps Porziņģis (Dalasas "Mavericks") 500-1

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu