NHL klubs atsakās no spēlētāja, kurš ņirgājies par garīgi atpalikušu skolasbiedru

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Mičels Millers.
Mičels Millers. Foto: Hickling Images

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Arizonas "Coyotes" atteicies no tiesībām uz šogad draftā izvēlēto Mičelu Milleru, jo viņš savulaik ņirgājies par garīgi atpalikušu skolasbiedru.

"Coyotes" komanda ceturtdien atteicās no tiesībām uz šogad draftā izvēlēto Milleru, jo viņš skolas laikā esot klaji ņirgājies par garīgi atpalikušu melnādainu skolasbiedru.

Hokejists 2016.gadā esot apcēlis garīgi atpalikušu puisi. Millers kopā ar draugu upuri fiziski ietekmējuši, kā arī ar viltu panākuši, ka viņš apēd iepriekš pisuārā izmērcētu konfekti.

Spēlētājs un viņa draugs stājās tiesas priekšā, kur atzinās nodarītajā. Tiesa abiem piesprieda veikt sabiedriski nozīmīgu darbu.

Millers pirms drafta NHL komandām esot izsūtījis vēstuli, kur pauda nožēlu par četrus gadus seno nodarījumu.

"Coyotes" ģenerālmenedžeris Bils Ārmstrongs uzsvēra, ka Milera pagātne pirms drafta tika ņemta vērā. Viņš atbalstot lēmumu atsaukt tiesības uz Milleru, jo cietušais puisis un viņa ģimene ņirgāšanās sekas izjūtot joprojām. 

"Es ļoti nožēloju izdarīto. Tolaik biju tikai 8.klases skolnieks. Biju jauns, nenobriedis un tagad jūtos drausmīgi," sešas dienas pirms drafta izsūtītajā vēstulē pauda Millers.

Hokejists karjeras turpinājumā pārstāvēs Ziemeļdakotas Universitāti. 

Garīgi atpalikušā puiša māte paudusi, ka Millers tā arī nekad personīgi nav atvainojies ne viņas dēlam, ne ģimenei.

2001.gadā dzimušo Milleru 2020.gada draftā "Coyotes" izraudzījās ceturtajā kārtā ar 111. numuru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu