Bijušais Rīgas "Dinamo" vārtsargs Makintairs karjeru turpinās Filadelfijas "Flyers" fārmklubā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Zeins Makintairs
Zeins Makintairs Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Bijušais Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" vārtsargs Zeins Makintairs pievienojies Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Filadelfijas "Flyers" fārmklubam Alentaunas "Phantoms".

28 gadus vecais Makintairs būs pieredzējušākais no četriem "Phantoms" vārtu vīriem. Komandas sastāvā ir arī 1997.gadā dzimušais zviedru vārtsargs Fēlikss Sandstrēms.

Pagājušajā nedēļā Makintairs neizturēja pārbaudes laiku NHL klubā Arizonas "Coyotes", tāpēc devās jaunas darbavietas meklējumos.

Amerikānis šosezon KHL čempionātā izgāja laukumā sešās spēlēs, vidēji mačā atvairot 79,6% pretinieku metienu un ielaižot 4,65 ripas savos vārtos.

Rīgas "Dinamo" decembrī ievietoja Makintairu atteikumu draftā, taču 48 stundu laikā neviena cita KHL komanda negribēja sastāvam piesaistīt vārtsargu, līdz ar to līgums ar hokejistu tika lauzts.

Makintairam šī bija pirmā sezona karjerā, kad viņš spēlēja ārpus Ziemeļamerikas. Profesionāla hokejista karjeras lielāko daļu viņš pavadījis Amerikas Hokeja līgā (AHL), kur viņš regulārajā čempionātā piedalījies 183 mačos.

AHL spēlētāja karjerā Makintairs vidēji mačā atvairījis 90,9% metienu un ielaidis 2,52 ripas.

Makintairam ir arī neliela pieredze NHL. Viņš piedalījies astoņos mačos Bostonas "Bruins" komandas rindās, vidēji ielaidis 3,97 ripas un atvairījis 85,5% metienu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu