Balcers atzīmējas ar rezultatīvu piespēli 13 vārtu "trillerī"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas hokeja uzbrucējs Rūdolfs Balcers svētdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā.

Balcera pārstāvētā Sanhosē "Sharks" komanda savā laukumā ar rezultātu 6:7 (2:1, 2:3, 2:3) piekāpās 2019. gada NHL čempionei Sentluisas "Blues".

Komandas savā starpā šosezon tikās piekto reizi, trešo panākumu savstarpējos dueļos izcīnot "Blues" hokejistiem.

Balcers ar rezultatīvu piespēli atzīmējās spēles 17. sekundē, piedaloties pirmo vārtu guvumā, kad ar precīzu metienu izcēlās šveicietis Timo Meiers.

Latvijas hokejists laukumā pavadīja 18:54 minūtes (4:44 skaitliskajā vairākumā), izdarīja divus metienus, izpildīja vienu spēka paņēmienu un bloķēja vienu metienu. Spēli viņš pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

Balcers šosezon astoņos mačos sakrājis četrus rezultativitātes punktus (1+3) un negatīvu lietderības koeficientu -3.

Latvieša maiņas partneris Meiers aizvadītajā mačā izcēlās ar diviem precīziem metieniem un rezultatīvu piespēli (2+1).

"Sharks" sastāvā divus vārtus guva kanādietis Evanders Keins, bet ar 1+1 atzīmējās amerikānis Kevins Lebanks un kanādietis Logans Kuturjē.

"Blues" rindās divus vārtus guva kanādietis Marko Skandella, bet ar 1+1 izcēlās amerikānis Zekerijs Senfords un kanādietis Raiens O'Reilijs.

Sanhosē komanda cīņas gaitā bija vadībā ar 1:0, 2:1, 3:2 un 4:3, trešajā periodā izdevās panākt neizšķirtu 5:5 un 6:6, tomēr beigās "haizivīm" bija jāsamierinās ar zaudējumu.

Rietumu divīzijas turnīra tabulā "Sharks" ar 16 punktiem 18 spēlēs atrodas pēdējā jeb astotajā pozīcijā, bet "Blues" ar 24 punktiem 21 mačā ierindojas trešajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu