Bertānam 12 punkti zaudējumā ACB līgā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Dairis Bertāns
Dairis Bertāns Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas basketbolists Dairis Bertāns svētdien izbraukumā guva 12 punktus zaudējumā Spānijas augstākās līgas (ACB) mačā.

Bertāna pārstāvētā Seviljas "Coosur Real Betis" viesos ar rezultātu 70:94 (21:28, 8:20, 16:22, 25:24) piekāpās "Gran Canaria" vienībai.

Latvijas spēlētājs kopā ar Vito Braunu, kurš arī izcēlās ar 12 rezultatīviem punktiem, bija komandas labākie punktu guvēji.

Bertāns laukumā kopā pavadīja 25 minūtes un 45 sekundes, kas bija lielākais spēles laiks komandā. Viņš realizēja vienu izmestu divu punktu metienu, trīs no sešiem tālmetieniem un vienu no trijiem soda metieniem, kā arī atdeva vienu rezultatīvu piespēli, pieļāva divas kļūdas, nopelnīja četras personīgās piezīmes un beidza spēli ar lietderības koeficientu divi, bet +/- koeficients bija -17.

Citā spēlē Rodija Mačohas Fuenlavradas "Urbas" viesos piekāpās Bilbao "Surne" vienībai ar rezultātu 80:85. Latvijas spēlētājs šajā spēlē palika uz rezervistu soliņa.

Bertāna vienība pēc aizvadītām sešām spēlēm, kurās izcīnīta viena uzvara, atrodas turnīra tabulas pēdējā vietā, bet "Urbas" ar tādu pašu bilanci ir divas vietas augstāk.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva Rolands Šmits un "Barcelona", kas finālsērijā ar 2-0 pieveica Madrides "Real".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu