Video "Hurricanes" hokejisti perfekti turpina NHL sezonu

CopyDraugiem X Whatsapp
Frederiks Andersens (pa kreisi)
Frederiks Andersens (pa kreisi) Foto: Reuters/ScanPix

Karolīnas "Hurricanes" komanda ceturtdien izcīnīja uzvaru arī savā sestajā 2021./2022.gada Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonas spēlē.

Līgas vicelīdere "Hurricanes" mājās ar rezultātu 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) bija pārāka pār Bostonas "Bruins".

NHL līdere patlaban ir Floridas "Panthers", kas sezonu sākusi ar septiņām uzvarām pēc kārtas.

"Hurricanes" dāņu vārtsargs Frederiks Andersens atvairīja visas 33 pretinieku mestās ripas, kamēr ar gūtiem vārtiem izcēlās Tonijs Deandželo, Nīno Nīderraiters un Andrejs Svečņikovs. Pretējos vārtos Džeremijs Sveimens tika galā ar 21 metienu.

Ziemeļkarolīnas komanda aizvada savu sezonas labāko sākumu vēsturē. Pirms divām sezonām tā regulārā čempionāta ievadā izcīnīja piecas uzvaras pēc kārtas.

Tikmēr Sentluisas "Blues" cieta pirmo zaudējumu sezonā, mājās ar 3:4 (1:1, 0:2, 2:1) atzīstot Kolorādo "Avalanche" pārākumu.

Divus vārtus uzvarētājiem guva Džozefs Teilors Komfers. "Avalanche" pirmajā periodā pretiniekus nomētāja ar 14:5, bet pēc diviem periodiem metienu attiecība bija 30:12.

"Blues" vārtsargs Džordans Biningtons atvairīja 38 metienus, tomēr vienā no epizodēm atkal nesavaldījās, ar nūju novicinot pretiniekam gar seju.

Tikmēr pirmo uzvaru savā laukumā izcīnīja Tampabejas "Lightning", kas ar rezultātu 5:1 (3:0, 1:0, 1:1) uzveica Arizonas "Coyotes".

Pirmajā periodā mājiniekiem divus vārtus guva Alekss Kilorns, bet ar 1+1 atzīmējās Stīvens Stemkoss. Andrejs Vasiļevskis, kuram līdz "sausajai" spēlei pietrūka nedaudz vairāk kā septiņas minūtes, šajā mačā atvairīja 24 metienus.

Citā mačā līgas debitante Sietlas "Kraken" savā laukumā uzvarēja Minesotas "Wild" ar rezultātu 4:1 (1:1, 1:0, 2:0).

Divus vārtus guva Heidns Flerī, bet Filips Grūbauers neitralizēja 30 ripas. Otrā laukuma galā pirmo zaudējumu sezonā piedzīvoja Kems Telbots, kurš atvairīja un ķēra 34 ripas.

Vēl ceturtdien Vinipegas "Jets" viesos ar 3:2 (1:1, 0:1, 2:0) uzvarēja Losandželosas "Kings". Divus vārtus, tajā skaitā arī uzvaru nesošos, guva Pjērs Liks Dibuā.

Tāpat minimālu uzvaru izcīnīja Filadelfijas "Flyers", kas pretinieku laukumā ar 2:1 (2:1, 0:0, 0:0) pārspēja Vankūveras "Canucks". Uzvarētājiem Šons Kuturjē guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli, bet Klods Žirū asistēja abos vārtos.

Šosezon NHL komandas aizvadīs 82 spēles regulārajā čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu